LG GTB583NSHM felülfagyasztós hűtő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Teljes űrtartalom : 400 Nettó hűtő űrtartalom (l) :295 Nettó fagyasztó űrtartalom (l) :115 Energiafogyasztás (kWh/év) : 279 Zajszint (dBa) : 40 Total No Frost Belső LED-világítás Töb Teljes leírás >

Termékleírás

Teljes űrtartalom : 400
Nettó hűtő űrtartalom (l) :295
Nettó fagyasztó űrtartalom (l) :115
Energiafogyasztás (kWh/év) : 279
Zajszint (dBa) : 40
Total No Frost
Belső LED-világítás
Többszörös légáram
Digitális szenzor
Expressz fagyasztás
Led lijelző
Kifordítható jégkocka-készítő
Bio Shield ajtószigetelés
Nyitott ajtó figyelmeztetés
Páratartó zöldségrekesz
Fresh 0 Zóna
Frissentartó rekesz
Acél színű ajtófront
Termék szélessége: 700 x 1680 x 730
 


Total No FrostEnergiahatékonyság, hosszantartó frissesség, gyors és egyenletes hűtés: a Total No Frost technológia mindezeket biztosítja, ráadásul kényelmes is, mert nem kell többet a leolvasztással bajlódnunk. Fedezze fel a technológia előnyeit a Total No Frost microsite-on!

 

 

 Fresh 0 Zóna

Az LG GTB583NSHM hűtőszekrény Fresh 0 Zónája egy elszeparált speciális rekesz, melyben alacsonyabb hőmérsékleten tárolhatjuk az élelmiszereket, mint a hűtő többi részében. A minimális hőmérséklet-ingadozásnak köszönhetően optimális szinten, 0 C-on tarthatjuk a húsokat és halakat, így azok hosszan megőrzik frissességüket, és azonnal felhasználhatóak

 

Smart DiagnosisAz LG Smart Diagnosis™ funkciónak köszönhetően nem kell törődnie a fáradságos hiba meghatározással, és a hosszadalmas bejelentéssel. Ha probléma adódna készülékével, egy gomb megnyomásával hűtője hangjelzésekre kódolja azt az ügyfélszolgálatnak. Így elkerülhetők az esetleges félreértések és a szerviz felesleges kiszállásai, mellyel jelentős időt és szervizköltséget spórolhat.

 

 

Mozgatható jégkocka-készítőA kifordítható jégkocka-készítő vízszintesen mozgatható, így igényei szerint változtathatja a helyét. Használata egyszerű: húzza ki a tálcát, töltse meg vízzel és ha megfagy, fordítsa el a kart - így a jégkockák az alsó tárolódobozba esnek.

 

 

Belső LED-világításA GTB583NSHM hűtő belsejében lévő LED-világításnak hosszabb az élettartama, mint a hagyományos izzóknak. A LED nemcsak komfortosabb és fényesebb, de kevesebb hőt is sugároz, mint a hagyományos izzók.

Gyártó
LG
Típus
felülfagyasztós
Energiaosztály
A++
Hűtő űrtartalom
295 l
Fagyasztó űrtartalom
115 l
Energiafogyasztás
279 kwh/év

Az olcsó.hu LG GTB583NSHM felülfagyasztós hűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG GTB583NSHM felülfagyasztós hűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.