LG GBB539PZQZS Kombinált hűtőszekrény


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az LG GBB539PZQZS egy praktikus, stílusos kombinált hűtőszekrény. Kialakításának köszönhetően rengeteg tárolóhelyet biztosít ( 2db edzett üveg polc, 3db ajtórekesz, 1db Moist Balance Cri Teljes leírás >

Termékleírás

Az LG GBB539PZQZS egy praktikus, stílusos kombinált hűtőszekrény. Kialakításának köszönhetően rengeteg tárolóhelyet biztosít ( 2db edzett üveg polc, 3db ajtórekesz, 1db Moist Balance Crisper tároló a gyümölcs- és zöldségeknek, 1db Fresh O Zone tároló a húsoknak, halétéleknek ). A fagyasztórész 3 fiókból áll. A++ energiaosztályba tartozik, energiafogyasztása 0,59 kWh / 24 óra.

Gyártó
LG
Típus
alulfagyasztós
Energiaosztály
A++
Hűtő űrtartalom
227 l
Fagyasztó űrtartalom
91 l

Az olcsó.hu LG GBB539PZQZS Kombinált hűtőszekrény árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy LG GBB539PZQZS Kombinált hűtőszekrény vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.