Klarstein Yummy, hűtőszekrény fagyasztórekesszel,


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Yummy a Klarsteintől egy hűtőszekrény, amely 90 literes helyet biztosít rengeteg frissítő ital és snack számára.Kompakt méreteinek köszönhetően ez a hűtőszekrény mindenhova illeszke Teljes leírás >

Termékleírás

A Yummy a Klarsteintől egy hűtőszekrény, amely 90 literes helyet biztosít rengeteg frissítő ital és snack számára.Kompakt méreteinek köszönhetően ez a hűtőszekrény mindenhova illeszkedik ahol szükség van rá. Semmi sem akadályozza a gyors frissítő útját a választott helyen. Időtlen kialakításának köszönhetően vizuálisan bármilyen környezetbe illeszkedik - legyen szó akár egy közös lakás egyszerű szobájáról, modern irodáról vagy kényelmes vendégszobáról. Ezt alátámasztja az alacsony, mindössze 41 dB üzemi zaj is. Belül három könnyen tisztítható rácspolc található, amelyek öt szinten egyedileg igazíthatók a helyigényéhez. Az ajtó belső részén található három rekesz további tárolóhelyet kínál a sörös- vagy üdítős dobozok, palackok és tojások számára. A szükséges hűtési intenzitás könnyen állítható a forgatógombbal. A saját fagyasztórekesznek köszönhetően a jégkockák mindig rendelkezésre állnak a hideg italokhoz.Egyszerű leolvasztás: egyszerűen nyomja meg a gombot a forgószabályzón, és a félautomata leolvasztási folyamat aktiválódik. A leolvasztási ciklus végén a Yummy visszatér a normális működéshez. A kondenzátum összegyűlik a mellékelt csepegtetőtálcában, majd könnyen kiönthető.Mindezen előnyök mellett a Klarstein Yummy hűtőszekrény    A + energiahatékonysági osztályának köszönhetően egy valóban energiatakarékos eszköz.Kívül helytakarékos, belül tágas: a Klarstein Yummy hűtőszekrény   minden helyiség éke.

Gyártó
Klarstein
Típus
egyajtós
Energiaosztály
A+
Hűtő űrtartalom
90 l

Az olcsó.hu Klarstein Yummy, hűtőszekrény fagyasztórekesszel, A +, 90 liter, 41 dB árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Yummy, hűtőszekrény fagyasztórekesszel, A +, 90 liter, 41 dB vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.