Klarstein Vivo Vino borhűtő (52L)


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Klarstein Vivo Vino egy kompakt borhűtő, amely minden szempontból a mai modern életstílushoz lett kialakítva, nem csak mint funkcionális eszköz, hanem mint értékes elektromos berendezés is. Teljes leírás >

Termékleírás

Klarstein Vivo Vino egy kompakt borhűtő, amely minden szempontból a mai modern életstílushoz lett kialakítva, nem csak mint funkcionális eszköz, hanem mint értékes elektromos berendezés is.

Kettős szigetelésű üvegajtaja mögé akár 18 standard méretű borosüveget is diszkrét LED megvilágításba helyezhet. A borhűtő az érintéssel működő vezérlő panel segítségével könnyen kezelhető.

A Klarstein Vivo Vino dizájnja mindenféle letisztult és modern berendezéshez kitűnően illik. A készülék színvonalas külalakja lehetővé teszi, hogy bármilyen vendéglátóipari egységben - bárban, étteremben vagy hotelben - megállja a helyét.

Kötelező adatok az energiafogyasztás jelölésére vonatkozó irányelv és a Bizottság 1060/2010/EU rendelete alapján:

Energetikai osztály: B (a skála A+++ osztálytól (legmagasabb hatékonyság) G-ig (legalacsonyabb hatékonyság) terjed)

Éves energiafogyasztás (AEC) - kWh/év: 164 kWh/év (Energiafogyasztás kWh/év-ben 24 órás normál körülmények közötti használat alatt végzett teszt alapján. A valódi elektromos energiafogyasztás használattól és elhelyeztéstől is függ.)

Rakodótér kapacitás: 18 üveg/palack (52 literes hűtőtérfogat). Az üveg/palack kifejezés standard 0,75 literes üvegekre vonatkozik, amelyek tárolhatók a borhűtőben.

Klímaosztály: N

Klímaosztály SN: "abnormális" - környezet átlaghőmérséklete: 10 - 32 °C.
Klímaosztály N: "normál" - környezet átlaghőmérséklete: 16 - 32 °C.
Klímaosztály ST: "szubtrópusi" - környezet átlaghőmérséklete: 16 - 38 °C.
Klímaosztály T: "trópusi" - környezet átlaghőmérséklete: 16 - 43 °C.

Zajszint dB-ben (A) re 1 pW : 30 dB - a 86/594/EWG irányelv szerint mérve.

Ez a készülék kizárólag borok tárolására/hűtésére alkalmas.

Gyártó
Klarstein
Típus
borhűtő
Energiaosztály
B
Hűtő űrtartalom
52 l
Energiafogyasztás
164 kwh/év

Az olcsó.hu Klarstein Vivo Vino borhűtő (52L) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Vivo Vino borhűtő (52L) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.