Klarstein Vinovista borhűtő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az ökologikus Klarstein Vinovista hutogép borra 33 liter kapacitásával egy jól hutött helyet kínál az Ön 12 legjobb bora számára. A borszakértok legjobb barátja lesz. A négy elegáns, kiv Teljes leírás >

Termékleírás

Az ökologikus Klarstein Vinovista hutogép borra 33 liter kapacitásával egy jól hutött helyet kínál az Ön 12 legjobb bora számára. A borszakértok legjobb barátja lesz.

A négy elegáns, kiveheto polc rozsdamentes acélból készült, és minden emeleten 3 darab 0,75 literes üveg számára kínál helyet a legjobb szololeveknek. A belso homérsékletet fokozatosan állíthatja be 10 - 18 °C között, amivel minden bor esetén a fogyasztáshoz alkalmas homérsékletet érheti el. A jó szigeteloanyagok, és a hátul rejtozo ventilátor megorzik a stabil homérsékletet. Emellett a hutogép mindössze 70 W fogyasztással rendelkezik takarékos tartós üzemmódban, és A energetikai osztályt szerzett. A nagyon alacsony muködési zaja - mindössze 25 dB - szintén meggyozo.

A Vinovista hutogép a könnyen értelmezheto gombokkal és a kis LED kijelzovel irányítható, amely mutatja a beállított homérsékletet. A homérsékleten kívül a vezérlopanelen be- és kikapcsolhatjuk a stílusos kék belso világítást is. Ezt láthatjuk az elegáns üvegen keresztül is, nem csak nyitott ajtó esetén. Mindez tökéletes hatást ad a borok látványához.

A Klarstein Vinovist hutogép teljes dizájnja matt, fekete szekrényével jól mutat egyszeru stílusú berendezkedések mellett. Nagy prezentáló faktorának köszönhetoen hotelek bárjába és luxus gasztronómiai berendezések mellé is elhelyezhetjük.

Kötelezo adatok az energiahasználat feltüntetésérol szóló 1060/2010. számú irányelv alapján (EU):

Energetikai osztály: A (A +++-tól (legmagasabb hatékonyság) G-ig (legalacsonyabb hatékonyság) terjedo skálán)

Éves energiafogyasztás (AEC) kWh/évben megadva : 121 kWh/év (energiafogyasztás kWh/évben megadva normalizált próba eredménye alapján 24 óra alatt. A valós energiafogyasztás függ a berendezés használatától és elhelyezésétol.)

Tároló hely kapacitása: 33 liter/12 palack – A „palackra“ vonatkozó adat a standard, 0,75 liter nagyságú üvegek száméra vonatkozik, amelyet elhelyezhetünk a hutogépben.

Klíma osztály: N

A „tágabb mérsékelt övezet” klíma osztály „SN” szimbólummal van jelölve, ahol az átlaghomérséklet 10-32 Celsius fok.

A „mérsékelt övezet” klíma osztály „N” szimbólummal van jelölve, ahol az átlaghomérséklet 16-32 Celsius fok.

A „szubtrópusi övezet” klíma osztály „ST” szimbólummal van jelölve, ahol az átlaghomérséklet 10-38 Celsius fok.

A „trópusi övezet” klíma osztály „T” szimbólummal van jelölve, ahol az átlaghomérséklet 16-42 Celsius fok.

Zajszint dB (A) re 1 pW : 25 dB – az 86/594/EWGS irányelv szerint mérve.

Ez a berendezés kizárólag borok tárolására használható.

Választható színek: fekete

Gyártó
Klarstein
Típus
borhűtő
Energiaosztály
A
Hűtő űrtartalom
33 l
Energiafogyasztás
121 kwh/év

Az olcsó.hu Klarstein Vinovista borhűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Vinovista borhűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.