Klarstein Reserva 27D borhűtő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A környezetbarát borhűtő 90 literes belső térfogatával elégséges helyet kínál 27 palack tárolására, és biztosítja tökéletes hűtésüket. A hűtő belső tere nyolc elegáns, kivehet Teljes leírás >

Termékleírás

A környezetbarát borhűtő 90 literes belső térfogatával elégséges helyet kínál 27 palack tárolására, és biztosítja tökéletes hűtésüket.

A hűtő belső tere nyolc elegáns, kivehető farácsból áll. A szabályozható belső hőmérséklet, a kiváló hőszigetelő anyagok és a hátsó ventilátor lehetővé teszik a hő tökéletes eloszlását. Ráadásul az alsó és felső részen különböző hőmérsékletet állíthat be a hűtőgép közepén található, intuitív vezérlésű LED kijelzőn.

A hűtőteljesítményt halk működés és C energetikai osztály egészíti ki.

A matt fekete formatervezésű Klarstein borhűtő főleg modern berendezésű helyiségekben mutat jól. A borhűtő feltűnő, így kiválóan alkalmas borok bemutatására bárokban, éttermekben, vagy más gasztronómiai egységekben. Az ajtó fogantyúját, mely néhány másodperc alatt felszerelhető, biztonsági okokból mellékelve küldjük.

Az üvegszekrény hasznos segítség a borok megfelelő hőmérsékletre való lehűtésénél – hiszen a jó bor minősége függ attól is, hogy milyen hőmérséklettel szolgáljuk fel.

A vörösborok fogyasztási hőmérséklete egy kicsit melegebb, mint a habzóboroké és fehérboroké. A különálló, más hőmérsékletű zónáknak köszönhetően kényelmesen tárolhatja a fehérborokat, vörösborokat és habzóborokat ugyanabban az üvegszekrényben.


Kötelező adatok az EU 1060/2010 számú irányelve alapján:
Energetikai osztály: C (egy A+++-tól G-ig terjedő skálán)
Éves energiafogyasztás kWH/évben megadva: 223 kWh (egy 24 órás normalizált vizsga alapján. A valós érték eltérhet a megadott értéktől.)
Kihasználható térfogat: 90 liter/27 normál méretű palack (0,75l)
Éghajlati öv osztálya: SN/N (a környezeti hőmérséklet 10 és 32°C között alakul)
Zajkibocsátás dB(A)-ben megadva 1pW során: 46dB – a 86/594/EWG irányelv alapján mért érték

Ez a berendezés kizárólag borok tárolására alkalmas.

Gyártó
Klarstein
Típus
borhűtő
Energiaosztály
C
Hűtő űrtartalom
90 l
Energiafogyasztás
223 kwh/év

Az olcsó.hu Klarstein Reserva 27D borhűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Reserva 27D borhűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.