Klarstein Pro Berghain, italhűtő, 160 l, RGB belső


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hűvös italok forró hangulatú bulikon! A  Klarstein Berghain Pro italhűtő ideális segítő bárokban, éttermekben, diszkóban vagy catering szolgáltatásoknál a frissítők és hideg italok t Teljes leírás >

Termékleírás

Hűvös italok forró hangulatú bulikon! A  Klarstein Berghain Pro italhűtő ideális segítő bárokban, éttermekben, diszkóban vagy catering szolgáltatásoknál a frissítők és hideg italok tárolására.  Az extra nagyságú  Klarstein Berghain Pro italhűtő 160 literes belső terével ideális felszereltséggel rendelkezik a vendéglátóipar szükségletei szempontjából.  A 2 és 8 °C közötti hőmérséklet kellemesen hűvösen tartja a sört, alkoholmentes italokat és a szeszesitalokat a felhevült vendégek számára. Az italok könnyen hozzáférhetőek az 5 darab 28 x 35 cm nagyságú kihúzható fémpolcon. Az ajtó magától becsukódik, úgyhogy nem kell félni hogy sokáig nyitva marad nagyobb forgalom esetén sem. A bemutatás is jól átgondolt: nemesacél kerettel ellátott duplaüveges panoráma ajtó nyújt tökéletes betekintést az italtartalékra. A 20-színű LED megvilágítás nagyon hatásosan kiemeli a hűtőszekrényt és nyolc szintben beállítható fényerejével valamint különböző szín üzemmódjaival  tökéletesen alkalmazkodik a környezetéhez. A nagyméretű, fényes háttérvilágítással rendelkező 35,5 x 22 cm méretű reklám panel reklámszövegek, kifejezések vagy képek segítségével egészítheti ki a hangulatot.  Hideg italok forró hangulatú helyeken: a Klarstein Berghain Pro italhűtő minden bárban feldobja a hangulatot!       

Gyártó
Klarstein
Típus
italhűtőszekrény
Hűtő űrtartalom
160 l

Az olcsó.hu Klarstein Pro Berghain, italhűtő, 160 l, RGB belső megvilágítás, 230 W, 2 - 8 °C, nemesacél árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Pro Berghain, italhűtő, 160 l, RGB belső megvilágítás, 230 W, 2 - 8 °C, nemesacél vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.