Klarstein Monroe L hűtőszekrény fagyasztóval,


94.450 Ft

Flashback a konyhában! A Klarstein Monroe L fagyasztóval kombinált hűtőszekrény visszahozza az ötvenes évek hangulatát, hogy az élelmiszerek frissen tartása retró hangulatú legyen. A kész Teljes leírás >

Boltok és árak

Klarstein Monroe L hűtőszekrény fagyasztóval, 70l/38l, retró dizájn, piros  

Szállítási ár és információk:
A termék raktáron van. Postaköltség 1 990 Ft utánvétel, valamint 1 490 Ft előreutalás és PayPal esetén.


Termékleírás

Flashback a konyhában! A Klarstein Monroe L fagyasztóval kombinált hűtőszekrény visszahozza az ötvenes évek hangulatát, hogy az élelmiszerek frissen tartása retró hangulatú legyen. A készülék 70 literes hűtőjével és 38 literes fagyasztójával elég teret nyújt a friss és mélyhűtött élelmiszerek, valamint italok számára, hogy el tudja látni a kisebb és közepes méretű háztartásokat. Az A+ energetikai osztálynak köszönhetően környezetét és pénztárcáját is kíméli. A rendről a hűtőszekrényben a két törhetetlen üvegpolc, a kivehető zöldségtároló rekesz és a három rekesz gondoskodik az ajtóban, amelybe üvegeket, poharakat és edényeket tehetünk. A fagyasztó rész kétfelé osztott, valamint egy ajtó rekesszel is rendelkezik például a vaj vagy a fűszernövények egyszerű tásolása érdekében. Frissesség mint divatos lakáskiegészítő: a Klarstein Monroe L fagyasztóval kombinált hűtőszekrénnyel a konyhánkból egy igazi ötvenes évekbeli retró étkezde válik. Választható színek: piros, fekete (10031712 számú termék).

Az olcsó.hu Klarstein Monroe L hűtőszekrény fagyasztóval, 70l/38l, retró dizájn, piros árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Monroe L hűtőszekrény fagyasztóval, 70l/38l, retró dizájn, piros vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások