Klarstein Manhattan mini hűtő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A TERMÉK LEÍRÁSA A Klarstein Manhattan mini huto 35 liter össztérfogattal ideálisan használható minibárként vagy borhutoként. A huto elegáns polccal felszerelt, amely két részre osztja Teljes leírás >

Termékleírás

A TERMÉK LEÍRÁSA


A Klarstein Manhattan mini huto 35 liter össztérfogattal ideálisan használható minibárként vagy borhutoként.

A huto elegáns polccal felszerelt, amely két részre osztja a berendezést. Ha ezt a polcot kivesszük, a hutoben elfér egy egész láda sör (természetesen a láda nélkül) vagy néhány borosüveg. 35 literes urtartalmának köszönhetoen ételt vagy egyéb italokat is tárolhat benne.
Ezen felül a berendezés nemcsak cool fehér dizájnnal, hanem kompakt méretekkel és nagyon alacsony zajszinttel rendelkezik. Ideális háztartásokban, szállodai szobákban és egyéb helyiségekben való használatra.
A Klarstein Manhattan a környezetvédelmet szem elott tartva áll az Ön szolgálatára, ez minden természetbarátot megörvendeztet.

Az EU 1060/2010 rendeletének és A termékek környezetvédelmi megjelölésével kapcsolatos törvény értelmében közöljük az adatokat:
Energetikai osztály: B (az A+++ (legmagasabb) G (legalacsonyabb) jelölésu skála szerint)
Éves energiafogyasztás kWh/év: 173 (a standard 24 órás teszt eredményei alapján. A tényleges érték függ a helyiség homérsékletétol, amelyben a berendezést elhelyezték.)
Kihasználható rekesz urtartalom: 35 l
Fagyasztó térfogata: 0 l
Klimatikus osztály: N
A „szubnormális“ klimatikus osztály átlaghomérséklete 10 - 32°C jelzése „SN“.
A „normális“ klimatikus osztály átlaghomérséklete 16 - 32°C jelzése „N“.
A „szubtrópikus“ klimatikus osztály átlaghomérséklete 16 - 38°C jelzése „ST“.
A „trópikus“ klimatikus osztály átlaghomérséklete 16 - 43°C jelzése „T“.
Zajszint dB-ben: 30 – a 86/594/EWG irányelvnek megfeleloen mérve

Gyártó
Klarstein
Típus
minibár
Energiaosztály
B
Hűtő űrtartalom
35 l
Energiafogyasztás
173 kwh/év

Az olcsó.hu Klarstein Manhattan mini hűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Manhattan mini hűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.