Klarstein Coollocker borhűtő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Klarstein Coollocker egy kompakt méretű 46 literes hűtőtérrel rendelkező hűtőszekrény. 2 krómozott, kivehető fiókjának köszönhetően a hűtőtérben mindenféle nagyságú üveges ital, Teljes leírás >

Termékleírás

Klarstein Coollocker egy kompakt méretű 46 literes hűtőtérrel rendelkező hűtőszekrény.

2 krómozott, kivehető fiókjának köszönhetően a hűtőtérben mindenféle nagyságú üveges ital, dobozos ital és étel kényelmesen elhelyezhető.

A Klarstein készüléke ételeit és italait mindig frissen tartja, anélkül, hogy ezek a termékek a hagyományos hűtőszekrényében foglalnák a helyet. Szükség szerint a hűtőszekrény - könnyed súlyára való tekintettel - egyszerűen áthelyezhető, pl. bárokba, kertbe vagy bárhová, ahol éppen hideg italra vagy desszertre van szükség.

Univerzális piros színével és kettős szigetelésű üveg ajtajával mindenféle stílusú berendezéshez tökéletesen illik. Színvonalas kivitelezésének köszönhetően ez a minibár alkalmas modern hotelekben vagy éttermekben való használatra is.

B energetikai osztályával a Klarstein Coollocker hatékonyan végzi a dolgát, és emellett rendkívül alacsony a hangkibocsátása. Ezzel nem csak az Ön pénztárcáját, de az idegeit is kíméli.

Kötelező adatok az energiafogyasztás jelölésére vonatkozó irányelv és a Bizottság 1060/2010/EU rendelete alapján:

Energetikai osztály: B (a skála A+++ osztálytól (legmagasabb hatékonyság) G-ig (legalacsonyabb hatékonyság) terjed)

Éves energiafogyasztás (AEC) - kWh/év: 175 kWh/év (Energiafogyasztás kWh/év-ben 24 órás normál körülmények közötti használat alatt végzett teszt alapján. A valódi elektromos energiafogyasztás használattól és elhelyeztéstől is függ.)

Rakodótér kapacitás: 46 liter

Gyártó
Klarstein
Típus
borhűtő
Energiaosztály
B
Hűtő űrtartalom
46 l

Az olcsó.hu Klarstein Coollocker borhűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Coollocker borhűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.