Klarstein Cool Kid mini hűtőszekrény


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Komplett csomag kis háztartásokba: A Klarstein Cool Kid mini hűtőszekrény nevéhez hű marad. Minden belefér, amit gyorsan hűteni vagy fagyasztani kell. 66 literes kapacitásával ideális kisebb Teljes leírás >

Termékleírás

Komplett csomag kis háztartásokba: A Klarstein Cool Kid mini hűtőszekrény nevéhez hű marad. Minden belefér, amit gyorsan hűteni vagy fagyasztani kell. 66 literes kapacitásával ideális kisebb, egy- vagy kéttagú háztartásokba, vendégszobákba, kerti házikóba, nyaralóba, hobbi helyiségbe vagy parti pincébe. A készülék A+ energiahatékonysági osztályával ráadásul az ön pénztárcájának is kedvező. Legyen szó gyümölcsléről, sörről, tejről, sajtról, húsról, vagy zöldségről: a Klarstein Cool Kid hűtőszekrénnyel nem lesz kérdés, hogy hova teszi mindezt, és minden tökéletesen rendezett lesz. A két rácsos polc gondoskodik az élelmiszerek áttekinthetően elrendezett tárolásáról. A tojást és az italokat az ajtón lévő két praktikus polcon is elhelyezheti. A zöldség és a gyümölcs a zöldségtároló rekeszbe kerül, ahol tovább friss marad. A kisebb terjedelmű fagyasztott ételek, mint pl. a fagyasztott pizza, hasábburgonya vagy csirkeszárnyak a felső, 4 literes Chiller Compartment fagyasztóban találják meg a kellően hideg helyet. Soha többé nem kell hosszan keresgélnie! A Klarstein Cool Kid mini hűtőszekrénnyel mindent rögtön meglát!

Gyártó
Klarstein
Típus
egyajtós
Energiaosztály
A+
Hűtő űrtartalom
66 l
Fagyasztó űrtartalom
4 l

Az olcsó.hu Klarstein Cool Kid mini hűtőszekrény árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Cool Kid mini hűtőszekrény vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.