Klarstein Audrey, mini retró hűtőszekrény, 48 l, 2


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Itt az idő a változásra, megérkezett a Rock 'n Roll a konyhába: A Klarstein Audrey Mini Retro hűtőszekrénnyel 50-es évekbeli hangulatot vihet a modern konyhákba! A 50-es éveket idéző, retr Teljes leírás >

Termékleírás

Itt az idő a változásra, megérkezett a Rock 'n Roll a konyhába: A Klarstein Audrey Mini Retro hűtőszekrénnyel 50-es évekbeli hangulatot vihet a modern konyhákba! A 50-es éveket idéző, retró stílusú készülék a legkisebb helységekben is biztosítja az hűtött italok és friss ételek tárolását, legyen az kisebb háztartási konyha, vendégszoba, vagy nyaralóház Stílusosan berendezett, ízletes retró frissesség! A Klarstein Audrey Mini Retro hűtőszekrény 48 L űrtartalmú tároló helyet biztosít. A rend megtartása érdekében a hűtőszekrényben 2 polcot és 2 ajtórekeszt találunk, amely palackok, dobozok és poharak számára lett kialakítva. A hűtőszekrény a Vintage koncepcióval egészül ki: a lekerekített formák és krómozott ajtókilincsek az 50-es évek stílusát jelenítik meg. A megfelelő frissesség érdekében a hőmérséklet 0 - 10 °C között állítható. A helytakarékos hűtőszekrény nem használ 1,21GW-t, de modern, csendes hűtési technológiájának köszönhetően az A+ energiahatékonysági osztálynak köszönhetően nem csak pénztárcáját, hanem környezetét is kíméli. Frissesség Rock 'n Roll formában: A Klarstein Audrey Mini Retro retró hűtőszekrénnyel a konyha egy valódi retró büfévé válik.

Gyártó
Klarstein
Típus
egyajtós
Energiaosztály
A+
Hűtő űrtartalom
48 l

Az olcsó.hu Klarstein Audrey, mini retró hűtőszekrény, 48 l, 2 szint, A + árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Audrey, mini retró hűtőszekrény, 48 l, 2 szint, A + vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.