Klarstein 50L1-SG minibár


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A TERMÉK LEÍRÁSA A Klarstein 50L1-SG egy nemes minibár - hutoszekrény 40 l belso urtartalommal és klasszikus belso erlendezéssel italok és ételek hátéséhez. A polcok két variációs elh Teljes leírás >

Termékleírás

A TERMÉK LEÍRÁSA


A Klarstein 50L1-SG egy nemes minibár - hutoszekrény 40 l belso urtartalommal és klasszikus belso erlendezéssel italok és ételek hátéséhez.


A polcok két variációs elhelyezését leszámítva az ajtóba be van építve egy box az italokhoz és üvegekhez, valamint könnyen hozzáféreto tér a pléh dobozokhoz.

A minibár dizájnja technikailag lehetové teszi a hutoszekrény elhelyezését lakó terekbe is, így csökkenti a konyha és nappali közt a távolságot. A huto kis súlya hordozáshoz alkalmassá teszi - bárban, kertben, vagy bárhol, ahol éppen egy hutött üdítore van szükség.

A huto méretei és funkciói idális megoldást kínál hotel szobák berendezéséhez és avendéglátóiparban.

Adatok az 1060/2010/EU rendelet és a Környezetvédelmi termék címkézés törvény szerint:

Energiaosztály: A+ (A+++ (legmagasabb) - G (legalacsonyabb) skálán)

Energiafogyasztás évente kWh: 109 (a standard 24 órás teszt használat alapján. Valós fogyasztás a használatától és elhelyezésétol is függ)

Gyártó
Klarstein
Típus
minibár
Energiaosztály
A+
Hűtő űrtartalom
40 l

Az olcsó.hu Klarstein 50L1-SG minibár árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein 50L1-SG minibár vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.