Indesit TFAA5 egyajtós hűtőszekrény


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Egy ajtós Indesit hűtőszekrény, 101 literes, A+ energiaosztályú hűtőszekrény. Fizikai méretei: 84 cm magas, 50 cm széles és 56 cm mély. Éves energiafogyasztása 172 kWh, a fagyasztási kap Teljes leírás >

Termékleírás

Egy ajtós Indesit hűtőszekrény, 101 literes, A+ energiaosztályú hűtőszekrény. Fizikai méretei: 84 cm magas, 50 cm széles és 56 cm mély. Éves energiafogyasztása 172 kWh, a fagyasztási kapacitása 2 kg/nap. Zajszintje 41 dB. A hűtőrészben egy fiókkal és három további rekesszel. A fagyasztó rész egy rekeszes.

Gyártó
Indesit
Típus
egyajtós
Energiaosztály
A+
Hűtő űrtartalom
101 l
Energiafogyasztás
172 kwh/év

Az olcsó.hu Indesit TFAA5 egyajtós hűtőszekrény árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Indesit TFAA5 egyajtós hűtőszekrény vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.