Hűtőszekrény Tristar KB-7352


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hűtőszekrény, KB-7352 Főbb jellemzők 45 liter űrtartalom Energia hatékonysági osztály A+ Leírás Nagyon kompakt 45 litetres hűtőszekrény, ideális második hűtőszekrényként a hálószob Teljes leírás >

Termékleírás

Hűtőszekrény, KB-7352 Főbb jellemzők 45 liter űrtartalom Energia hatékonysági osztály A+ Leírás Nagyon kompakt 45 litetres hűtőszekrény, ideális második hűtőszekrényként a hálószobába vagy az irodába. Ideális kempingben is. A+ energiahatékonysági minősítéssel rendelkezik. 5 literes mélyhűtő rekesszel. Szállítás tartalma Hűtőláda Használati útmutató.

Gyártó
Tristar
Típus
egyajtós
Energiaosztály
A+
Hűtő űrtartalom
45 l
Fagyasztó űrtartalom
5 l
Energiafogyasztás
114 kwh/év

Az olcsó.hu Hűtőszekrény Tristar KB-7352 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hűtőszekrény Tristar KB-7352 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.