Gorenje NRK6203TX Szabadonálló Hűtőszekrény


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Gorenje NRK 6203 TX kombinált hűtőszekrényben nem keletkeznek kellemetlen szagok IonAir antibakteriális technológiájának köszönhetően. Multiflow rendszere az ételeket hosszabb ideig frisse Teljes leírás >

Termékleírás

A Gorenje NRK 6203 TX kombinált hűtőszekrényben nem keletkeznek kellemetlen szagok IonAir antibakteriális technológiájának köszönhetően. Multiflow rendszere az ételeket hosszabb ideig frissen tartja és segít a vitaminok és értékes tápanyagok megőrzésében. Fagyasztójának XXL SpaceBox fiókjában pedig nagyméretű ételeket is tárolhat.

Gyártó
Gorenje
Típus
alulfagyasztós
Energiaosztály
A++
Hűtő űrtartalom
254 l
Fagyasztó űrtartalom
80 l

Az olcsó.hu Gorenje NRK6203TX Szabadonálló Hűtőszekrény árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gorenje NRK6203TX Szabadonálló Hűtőszekrény vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.