Gorenje NRK6203TX Kombinált hűtőszekrény alsó


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

IONGENERÁCIÓ Az ION generációs kombinált hűtő-fagyasztó szekrények a Gorenjét egyértelműen a piac vezető márkái közé emelik. Minőség és érték tökéletes egységét tükrözik Teljes leírás >

Termékleírás


IONGENERÁCIÓ


Az ION generációs kombinált hűtő-fagyasztó szekrények a Gorenjét egyértelműen a piac vezető márkái közé emelik. Minőség és érték tökéletes egységét tükrözik mind anyagminőségben, diszkréten tervezett designban, kitűnő minőségű polcokban és számos más funkcionális fejlesztés tekintetében. A termékskála fejlesztésekor szándékosan különös figyelmet szenteltünk a készülék belsejében a lehető legjobb klíma kialakításának. Összes korszerű megoldásunk alapja az IonAir ionizációs technológia, amely teljes mértékben imitálja a természetben lejátszódó ionizációs folyamatot és felfrissíti a hűtőszekrény belsejében levő levegőt. Ennek az egész készülékben történő tökéletes keringtetéséhez és az oxigén minden sarokba történő eljuttatásához kiemelkedő hatásfokú ventilációs rendszert fejlesztettünk ki - az új generáció felső kategóriás modelljeinél a MultFlow 360°-at, az alap modelleknél pedig a Dinamikus Hűtés rendszert. Az adaptív öntanuló technológia teljesen új, innovatív megközelítés a piacon. Egy rendkívül intelligens módon kialakított érzékelő rendszer feljegyzi a felhasználónak a legutolsó bő egy hétre vonatkozó ajtónyitási szokásait és ennek megfelelően szabályozza a kompresszor működését az egyenletes belső hőmérséklet és az ideális klíma elérése érdekében. 

Üdvözöljük az ION generációs Gorenje hűtőszekrények világában, amelyet a természettel való tökéletes összhang ihletett.Videó bemutató
 

MULTIFLOW 360° LEVEGŐKERINGTETÉS


A tökéletes szellőztető rendszer a hűvös levegő állandó és egyenletes keringtetését biztosítja a hűtőszekrény belsejében a 14 szellőzőnyílásnak köszönhetően. Ez stabil és egyenletes hőmérsékletet biztosít az összes polcon. Az IonAir technológiával kombinálva a legegészségesebb környezetet teremti meg a hűtőszekrényben az élelmiszerek számára. Ez azért történik, mert a negatív töltésű ionok folyamatosan elterjednek a hűs levegőben, egyenletesen keringve az étel körül minden polcon. Ez az IonAir és a Multiflow 360° rendszerek lenyűgözően friss kombinációja jelen van Gorenje hűtőszekrényeinek új generációjának összes NoFrost modelljében.


 

ADAPTTECH HŰTÉS TECHNOLÓGIA


Minden alkalommal, amikor kinyitjuk a hűtőszekrény ajtaját, meleg levegőhullám zavarja meg a belső hőmérséklet stabilitását és meggyorsítja az étel romlását. Az AdaptTech hűtés egy korszerű érzékelő-technológia, amely „figyelemmel követi” a felhasználó szokásait 7 napon keresztül és naponta jegyzi az ajtónyitás gyakoriságát. Ezután a hűtőszekrény a felhasználó szokásaihoz igazítja működését, csökkenti a hőmérsékletet a gyakori ajtónyitás előtti napszakban. Ez megakadályozza az ételek által „elszenvedett“ hősokkot és a hőmérséklet-ingadozást. Így végsősoron az ételek gyors romlását is megakadályozzuk.


 

SUPERCOOL GYORSHŰTÉS FUNKCIÓ


Ideális a nagybevásárlások után. Tudni érdemes, hogy a nagyobb mennyiségű új élelmiszer, amely még nincs lehűtve, hirtelen és nagy mértékben megváltoztatja (növeli) az addig jellemző hőmérsékletet a hűtőszekrény belsejében. Ezért ez a funkció lecsökkenti a hőmérsékletet 3°C-ra és állandóan tartja a következő 6 órán keresztül. Aktiválja a SuperCool funkciót a hétvégi nagybevásárlások előtt pár órával!


 

XXL SPACEBOX


Könnyen tárolhatjuk a legnagyobb darab ételeket a fagyasztóban, a tágas SpaceBox fiókban.


 

SLOTIN-RENDSZER RUGALMAS ZSANÉROKKAL


A hűtőszekrényajtó teljes szélességében való kinyitása már megoldható akkor is, ha a készüléket csak közvetlenül a fal vagy egy másik nagyméretű háztartási gép mellé tudjuk beállítani. A hűtőszekrényeket belső ajtózsanérokkal szereltük fel, ezáltal az ajtókat a készülék teljes szélességéig kinyihatjuk. Ezáltal a hűtőszekrény polcait és fiókjait is könnyen ki tudjuk húzni.


 

ELEKTRONIKUS VEZÉRLÉS LED KIJELZŐVEL

PONTOS BEÁLLÍTÁSOK - MINDEN EGYES NAP

 


ZEROZONE NULLA FOKOS REKESZ

 

 
Fiók 0°C körüli állandó hőmérséklettel, tökéletes a húsok és halak tárolására.
Technikai adatokEnergiaosztály A-tól (hatékony) G-ig (kevésbé hatékony) terjedő skálán: A-30%

Méretek (SZx M x M): 60 × 200 × 64 cm

Szín: Fémes szürke

Ajtónyitás: Megváltoztatható ajtónyitásirány

Ajtó anyaga: Rozsdamentes acél

Slot-in: A készülék elhelyezhető 60 cm széles konyhabútor résbe

Klimaosztály: SN, ST, N, TInverteres kompresszor

Bruttó/nettó űrtartalom: 363 / 334 l

Normáltér bruttó/nettó űrtartalma: 265 / 254 L

Fagyasztó bruttó/nettó űrtartalma: 98 / 80 L

Fagyasztó kapacitás: 8 kg/24h

Max. tárolási idő áramszünet esetén (óra): 18 hElektronikus vezérlés

Kijelző: Digitális kijelző

Vészjelzés nyitott ajtó esetén

fehér színű jelzésIonAir: Levegő ionizáló rendszer a normáltérben

AdaptTech: öntanuló kompresszorszabályozó rendszer

Multiflow 360 °C: Multi 3D levegőbefúvás

NoFrost Plus

Gyorshűtés

FastFreeze: gyorsfagyasztás automatikus kikapcsolással

EcoMode energiatakarékos üzemmódTojás/Jégtartó: 1 x 7

SimpleSlide állítható helyzetű ajtópolcok: 3

Világítás: LED-csík világítás

5 üvegpolc

Üvegtartó rács

Üvegtartó polc rögzítő ujjacskákkal

Vaj és sajttartó száma: MultiBox

Zero zone

Zöldségtároló rekesz MoistControl nedvességtartalom szabályozássalXXl SpaceBox fiók

XtremeFreeze: intenzív fagyasztás a fagyasztó legfelső fiókjában

3 fagyasztófiókEnergiafelhasználás: 0,47 kWh

Zajszint: 42 dB

Méretek (SZx M x M): 60 × 200 × 64 cm

Csomagolási méretek: 64 × 206 × 75 cm

Nettó súly: 69,5 kg

Bruttó súly: 72,5 kg

Csatlakoztatási teljesítmény: 120 w

Biztosíték információ: 10 A

Cikkszám: 514210

EAN kód: 3838942071539 

Az olcsó.hu Gorenje NRK6203TX Kombinált hűtőszekrény alsó fagyasztóval árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Gorenje NRK6203TX Kombinált hűtőszekrény alsó fagyasztóval vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.