Dunavox DX-48-130K borhűtő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Elegáns fekete megjelenése révén a borok éttermen belüli bemutatására és modern konyhai környezetben történő elhelyezésre alkalmas. 6 fából készült polcon, valamint egy alsó display p Teljes leírás >

Termékleírás

Elegáns fekete megjelenése révén a borok éttermen belüli bemutatására és modern konyhai környezetben történő elhelyezésre alkalmas. 6 fából készült polcon, valamint egy alsó display polcon helyezhetők el a palackok (40 palack) A display polcot a mellékelt fém ráccsal felcserélve 48 üvegre nő a befogadó képesség. A belső hőmérséklet termosztáttal manuálisan szabályozható. A készüléket padlófűtéses helyiségben nem javasolt használni, mert fogyasztása jelentősen megnőhet ill. nem megfelelő működéshez vezethet! Jellemzők: 1 szekciós, kompresszoros hűtés, Teleüveg ajtó, Fekete előlap, manuálisan szabályozható termosztát, Kijelző. Specifikáció: Modell: DX-48.130K, Kapacitás: 48 palack ( 0,75l-es ), display polccal 40 palack, Szín: fekete, acél ház, Füstszínű üvegajtó, állítható lábak, állítható ajtó, manuális leolvasztás, súly: 36 kg, CE tanúsítvány. Méretek: magasság: 820mm, szélesség: 550mm, mélység: 570mm. Műszaki adatok: hálóza: 230V, 50Hz, teljesítmény 85W, fogyasztás: 195kWh/év, energia osztály: B, belső hőmérséklet: 4 - 18 °C, zajszint: 39dB, külső hőmérséklet: 16 - 32 °C.

Gyártó
Dunavox
Típus
borhűtő
Energiaosztály
B
Hűtő űrtartalom
130 l
Energiafogyasztás
195 kwh/év

Az olcsó.hu Dunavox DX-48-130K borhűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dunavox DX-48-130K borhűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.