Dunavox DX-24.56BBK beépíthető borhűtő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Energiaosztály C Hűtőtér Nettó Térfogata 56 Liter Kapacitás 24 Bordeaux-i palack Magasság 460 mm Szélesség 593 mm. Kompresszor Szám 1 Inverter motor Nem Zajszínt dB(A) (maximum) 39 Teljes leírás >

Termékleírás

Energiaosztály C
Hűtőtér Nettó Térfogata 56 Liter
Kapacitás 24 Bordeaux-i palack
Magasság 460 mm
Szélesség 593 mm.
Kompresszor Szám 1
Inverter motor Nem
Zajszínt dB(A) (maximum) 39
Éves Energiafogyasztás (kW/Év) 230
Főbb Jellemzők

Az exkluzív kompresszoros borhűtő család legkisebb tagja. Elegáns, teleüveg ajtaja révén modern konyhai környezetben történő elhelyezésre alkalmas. Ez a modell beépítve, pult alá helyezve ill szabadon állva is használható.

Fontos figyelmeztetés: ez a modell kizárólag állítva szállítható. Szállítást követően 48 óráig pihentesse a készüléket, csak ezt követően csatlakoztassa a hálózatra és kapcsolja be! A fentiek be nem tartása a kompresszor meghibásodáshoz vezethet, mely nem minősül garanciális hibának.

Klíma osztály: N,SN,ST
Leolvasztás: Automatikus
Szénszűrő: Nincs
Méret (szél. x mag. x mély.) mm. 593 x 460 x 560
Készüléktömeg (nettó) 29 Kg.

Gyártó
Dunavox
Típus
borhűtő
Energiaosztály
C
Hűtő űrtartalom
56 l
Energiafogyasztás
216 kwh/év

Az olcsó.hu Dunavox DX-24.56BBK beépíthető borhűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dunavox DX-24.56BBK beépíthető borhűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.