Dunavox DX-171.430 PK Beépíthető Borhűtő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az exkluzív kompresszoros borhűtő család 1 szekciós tagja. Szigetelt ajtaja révén a borok érlelésére, hosszú távú tárolására alkalmas. Fa polcokon helyezhetők el a palackok. Ezt a mod Teljes leírás >

Termékleírás

Az exkluzív kompresszoros borhűtő család 1 szekciós tagja. Szigetelt ajtaja révén a borok érlelésére, hosszú távú tárolására alkalmas. Fa polcokon helyezhetők el a palackok.

Ezt a modellt borok érlelésére terveztük. A különösen halk, takarékos és alacsony rezgésű kompresszor, a szigetelt teleajtó révén a DX-171.430PK az ideális modell a borok hosszantartó tárolására.

Fontos figyelmeztetés: ez a modell kizárólag állítva szállítható. Szállítást követően 48 óráig pihentesse a készüléket, csak ezt követően csatlakoztassa a hálózatra és kapcsolja be! A fentiek be nem tartása a kompresszor meghibásodáshoz vezethet, mely nem minősül garanciális hibának.

Gyártó
Dunavox
Típus
borhűtő
Energiaosztály
A+
Hűtő űrtartalom
430 l
Energiafogyasztás
135 kwh/év

Az olcsó.hu Dunavox DX-171.430 PK Beépíthető Borhűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dunavox DX-171.430 PK Beépíthető Borhűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.