Dunavox DX-16.46K borhűtő


83.900 Ft -tól

Modell: Dunavox DX-16.46K kompresszoros borhűtő A Dunavox kompresszoros borhűtő család legkisebb tagja.Elegáns fekete megjelenése, színezett üvegajtaja révén a borok éttermen belüli bemuta Teljes leírás >

Termékleírás

Modell: Dunavox DX-16.46K kompresszoros borhűtő
A Dunavox kompresszoros borhűtő család legkisebb tagja.Elegáns fekete megjelenése, színezett üvegajtaja révén a borok éttermen belüli bemutatására és modern konyhai környezetben történő elhelyezésre alkalmas. Krómozott fém polcokon helyezhetők el a palackok. 16 palack tárolására alkalmas. A készüléket padlófűtéses helyiségben nem javasolt használni, mert fogyasztása jelentősen megnőhet ill. nem megfelelő működéshez vezethet!
Jellemzők:
- 1 szekciós
- Kompresszoros hűtés
- Színezett üvegajtó
- Állítható nyitási irány
- Manuálisan szabályozható termosztát
Specifikáció:
- Kapacitás: 16 palack
- Fekete, acél ház
- Füstszínű üvegajtó
- Állítható lábak
- Állítható ajtó
- Automata leolvasztás
- Súly: 18,8 kg

Méretek:
- magasság: 498mm
- szélesség: 473mm
- mélység: 445mm
- belső mélység: 420 mm
Fogyasztás: 85W
Működési hőmérséklet : 4 – 16 Celsius

Gyártó
Dunavox
Típus
borhűtő
Energiaosztály
C
Hűtő űrtartalom
46 l
Energiafogyasztás
237 kwh/év

Az olcsó.hu Dunavox DX-16.46K borhűtő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dunavox DX-16.46K borhűtő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások