Dunavox DX-12.33DSC kétszekciós termoelektromos


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

12 palack, 2 szekció, belső hőmérséklet: 8-18 C, fekete készülékház, színezett ajtóüveg, fekete ajtókeret, fém polcok, belső világítás, automatikus leolvasztás, nem beépíthető, 33 Teljes leírás >

Termékleírás

12 palack, 2 szekció, belső hőmérséklet: 8-18 C, fekete készülékház, színezett ajtóüveg, fekete ajtókeret, fém polcok, belső világítás, automatikus leolvasztás, nem beépíthető, 33 liter űrtartalom, méretek: 667x255x515 mm (magasság x szélesség x mélység), fogyasztás 133 kWh/év, A energiaosztály, klíma osztály: N,SN, 38 dB zajszint, 13,8 kg. Termolektromos bohűtő, rezgésmentes és szabadon mozgatható, a készülék belső hőmérséklete a technológia révén maximum külső hőmérséklet - 15 C!!

Gyártó
Dunavox
Típus
borhűtő
Energiaosztály
A
Energiafogyasztás
133 kwh/év

Az olcsó.hu Dunavox DX-12.33DSC kétszekciós termoelektromos borhűtő, 12 palack árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Dunavox DX-12.33DSC kétszekciós termoelektromos borhűtő, 12 palack vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.