Trebs 99720 Halogén infra terasz fűtés, fali


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- Infra teraszfűtés - Fali változat - Beltéren és kültéren is használható - Rozsdamentes acél - Max. 5000 óra élettartam - Méret: 75 × 20,5 × 19,5 cm Professzionális halogén infra tera Teljes leírás >

Termékleírás

- Infra teraszfűtés
- Fali változat
- Beltéren és kültéren is használható
- Rozsdamentes acél
- Max. 5000 óra élettartam
- Méret: 75 × 20,5 × 19,5 cm
Professzionális halogén infra terasz fűtés, fali változat. Beltéren és kültéren is használható. Védelmi osztály: IP 55. Ideális teraszra, erkélyre, udvarra, kertbe, akár vendéglátó helyekre is.Tulajdonságok:- Anyaga: minőségi rozsdamentes acél- Fűtőtest élettartama: max. 5000 óra- Teljesítmény: 1500W- Tartozék: fali konzol és távirányító- Méret: 60 × 8 × 14 cm- Doboz: 75 × 20,5 × 19,5 cm- Súly (nettó/bruttó): 2,5 kg / 3 kgTrebsA holland Trebs hitvallása, hogy a különleges egyedi háztartási gépeket jutasson az Ön otthonába. A cég innovatív háztartási termékek nemzetközi gyártója. A választékban kis háztartási eszközöktől a biztonságtechnikán át egészen a barkács eszközökig találhatóak termékek. A termékek egyszersmind különlegesek, vonzó megjelenésűek, megbízható minőségűek és mindenki számára könnyen használhatóak.

Teljesítmény
1500 W

Az olcsó.hu Trebs 99720 Halogén infra terasz fűtés, fali változat, árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Trebs 99720 Halogén infra terasz fűtés, fali változat, vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.