Sötétsugárzó, sötét infra hősugárzó WDH 180


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

  A WDH-180 DS sötét infra hősugárzó 1.800 Watt maximális teljesítménnyel rendelkezik. Mivel nem fújja a meleg levegőt, hanem hősugárzással dolgozik, kültéren is használhat Teljes leírás >

Termékleírás
 A WDH-180 DS sötét infra hősugárzó 1.800 Watt maximális teljesítménnyel rendelkezik. Mivel nem fújja a meleg levegőt, hanem hősugárzással dolgozik, kültéren is használható és a szél sem zavarja a működését. A meleg a sötétsugárzó közelében kb. 130°-os szögben, két méter távolságig érezhető lesz, majd ezt követően fűtődnek fel a távolabb eső részek.

Ez a hősugárzó ideális választás mindenhová, ahol azonnali melegre van szükség, viszont a többi infra hősugárzóval szemben nem bocsát ki fényt,ezért hívjuk sötétsugárzónak. Az infra hősugárzó nem csak helységek felfűtésére kiváló, hanem tárgyak, falak, padló, mennyezet kiszárítására is!


Robusztus felépítése, nagy fűtőteljesítménye, és távirányítója miatt ez a típus kiemelkedik a hasonló szerkezetek közül. Építkezéseken és iparban szerzett pozitív tapasztalatok is mutatják a készülék sokoldalúságát. A sötétsugárzó falra felszerelve vagy függesztve is alkalmazható. Az ehhez szükséges tartozékok megtalálhatók az infrasugárzó dobozában.

A távirányító segítségével nem csak a sötétsugárzón állíthatja a teljesítményt, és az időzítést, hanem ezt távolról is megteheti. Ez különösen előnyös olyan helyeken, ahol nehezen tudják megközelíteni, vagy elérni magát a fűtőtestet.

A WDH infra hősugárzó kiváló ár/érték aránnyal rendelkezik, és nagyon egyszerű kezelni!

A WDH® márkanév egyet jelent a minőségi termékekkel, amelyeket szinte kizárólag csak szaküzletek árusítanak. A WDH páramentesítő készülékei az ismeretlenségből néhány év alatt közkedvelt márkává váltak. A készülékek minőségi mutatói minden területen a legjobbak: hosszú élettartam, megadott teljesítmény a valóságban, CE szabványnak megfelelés, újrahasznosítható anyagok felhasználása stb. 

Hasonlítsa össze a sötétsugárzónkat más hasonló hősugárzókkal! Mi meg vagyunk győződve termékünk kiválóságával, állunk az összehasonlítás elé!

A sötétsugárzó tulajdonságai és előnyei más hősugárzókkal összehasonlítva:


- Maximális fűtési teljesítmény: 1.800 Watt fény kibocsátása nélkül

- Kettő választható teljesítményfokozat: 900 Watt / 1.800 Watt

- Kiváló minőségű és robosztus kidolgozás

- 1 és 5 óra között tetszőlegesen beállítható időzítő. Segítségével megadhatjuk, meddig üzemeljen még a sötétsugárzó.

- A hősugárzó rendelkezik távirányítóval, segítségével kényelmesen vezérelhető

- Hőátadás levegőfúvás nélkül. A hősugár így nem érzékeny a légmozgásra, szélre, ezért kültéren is jól használható az infrasugárzó.

- IP55 érintésvédelem

- Garancia (2 év magánszemélyek, 1 év cégek részére)

 - Zajmentes üzem

- WEE, CE és EMC szabványoknak megfelelő

 

Példák a sötét  infra hősugárzó felhasználásra:

  
Fűtés: munkahelyek, teraszok, erkélyek, építkezések, műhelyek, mezőgazdaság, garázsok, raktárak, pincék, hobbi- és munkacélokra.

Szárítás: kiválóan használható lakkozott felületek, mennyezet, falak és padlók szárítására.    

Az infra hősugárzó műszaki adatai:


Feszültség: 220V-240V / 50Hz
Max. teljesítményfelvétel: 1.800 W (8,2 A)
Fűtési teljesítmények: 2 fokozat (900 W / 1.800 W)
Max. hatótávolság: 2 m

Szélessége: 1100 mm
Méretek: 230 x 1100 x 60 mm
Súly: 6,6 kg 
Érintésvédelem: IP55


Amennyiben elnyerte a tetszését az sötét infra hősugárzó, az alábbi gomb segítségével a kosárba helyezheti a terméket.


 

Teljesítmény
1800 W

Az olcsó.hu Sötétsugárzó, sötét infra hősugárzó WDH 180 DS árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Sötétsugárzó, sötét infra hősugárzó WDH 180 DS vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.