Fűtőventilátor, PTC NKH 1800


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fűtőventilátor, PTC NKH 1800 3 kapcsolási fokozat: hideg levegő/1000 W /1800 W Maximum 22 m²-es helyiségekhez alkalmas Fokozat nélküli termosztát szabályozó Az átmeneti időszakokban és k Teljes leírás >

Termékleírás

Fűtőventilátor, PTC NKH 1800 3 kapcsolási fokozat: hideg levegő/1000 W /1800 W Maximum 22 m²-es helyiségekhez alkalmas Fokozat nélküli termosztát szabályozó Az átmeneti időszakokban és különösen hideg napokon ez a PTC fűtőtest nélkülözhetetlen. A fűtőventilátor a fűtőelem beépítési módja következtében igen kompakt, és egyénileg beállítható bármilyen száraz, zárt helyiségben. Nyáron az NKH 1800 készülék ventilátorként használható. Jellemzők Ellenőrző lámpa Biztonsági kikapcsolás felborulás esetén Túlmelegedés elleni védelem Beépített fogómélyedés. Szállítás tartalma Fűtőventilátor Használati útmutató.

Gyártó
Einhell
Teljesítmény
1800 W

Az olcsó.hu Fűtőventilátor, PTC NKH 1800 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fűtőventilátor, PTC NKH 1800 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.