oneConcept Juice Ninja gyümölcsprés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A oneConcept Juice Ninja egy erős gyümölcsprés, amely az egészséges gyümölcs- és zöldséglevek készítésének szenteli létét. A kettő állítható sebesség fokozat és a 250 Wattos telj Teljes leírás >

Termékleírás

A oneConcept Juice Ninja egy erős gyümölcsprés, amely az egészséges gyümölcs- és zöldséglevek készítésének szenteli létét.

A kettő állítható sebesség fokozat és a 250 Wattos teljesítmény elegendő erőt kölcsönöz mindenféle gyümölcs kipréseléséhez. A percenkénti 11 000 fordulatszámnak és a finom rozsdamentes acél szűrőnek köszönhetően a készülék ügyesen végzi a dolgát. Ezen kívül a gyümölcsprés pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a tökéletesen finom és pontos gyümölcs feldolgozást. Start-Stop védelemmel is ellátott, mely a motor beindulását csak abban az esetben teszi lehetővé, ha a fedél megfelelően le van zárva. A 6 cm átmérőjű töltőnyak megkönnyíti a nagyobb termés darabok behelyezését is. A hozzá tartozó tömő eszköz pedig segíti a biztonságos munkát a gyümölcs vagy zöldség behelyezése során.

A centrifuga funkció biztosítja a gyengéd préselést, amely során a vitaminok, ásványi anyagok és más hasznos anyagok is megmaradnak. A folyamat gyors és a lehető legnagyobb mennyiségű levet eredményezi. Az elülső oldalon található kifolyócsövön keresztül a lé közvetlenül a pohárba folyik, míg a maradványok az 1,2 literes gyűjtő tartályba kerülnek.

A szétszedhető konstrukcióval rendelkező oneConcept Juice Ninja gyorsan és könnyen tisztítható. Az összerakás és szétszedés pár mozdulattal kivitelezhető.

A modern lekerekített konstrukció fényes piros műanyagból és néhány fekete elemből áll össze. Kompakt méreteivel pedig a kisebb háztartásokban is gond nélkül elhelyezhető.

Gyártó
OneConcept
Teljesítmény
250 W
Légyűjtő űrtalalma
1.2 liter
Sebességfokozat
1

Az olcsó.hu oneConcept Juice Ninja gyümölcsprés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy oneConcept Juice Ninja gyümölcsprés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.