Tristar SC-2283 gyümölcscentrifuga


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Rozsdamentes acél ház, Állítható sebességfokozatok, Juice tartály, Gyümölcshúsgyűjtő, Könnyen szétszerelhető a kényelmes tisztítás, Biztonsági kapcsoló, Kivehető szűrő (k), Rozsda Teljes leírás >

Termékleírás

Rozsdamentes acél ház, Állítható sebességfokozatok, Juice tartály, Gyümölcshúsgyűjtő, Könnyen szétszerelhető a kényelmes tisztítás, Biztonsági kapcsoló, Kivehető szűrő (k), Rozsdamentes acél szűrő, Csúszásmentes lábak, Kemping célra is alkalmas, Teljesítmény: 400 Watt.

Gyártó
Tristar
Teljesítmény
400 W

Az olcsó.hu Tristar SC-2283 gyümölcscentrifuga árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Tristar SC-2283 gyümölcscentrifuga vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.