SOLAC EX6152 Citro 40 Citrusprés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Solac EX6152 Citro 40 citrusprés erős és ellenálló anyagból készült, így segít a gyümölcsök levének maximális kinyerésében. Két cserélhető kúpjának köszönhetően igazodik a gy Teljes leírás >

Termékleírás

A Solac EX6152 Citro 40 citrusprés erős és ellenálló anyagból készült, így segít a gyümölcsök levének maximális kinyerésében. Két cserélhető kúpjának köszönhetően igazodik a gyümölcs méretéhez, űrtartalma 500 ml. Teljesen szétszedhető, könnyen tisztítható, mosogatógépben mosható.

Gyártó
Solac

Az olcsó.hu SOLAC EX6152 Citro 40 Citrusprés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy SOLAC EX6152 Citro 40 Citrusprés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.