PHILIPS Avance Collection HR1869/60 Centrifuga


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ízletes gyümölcs leveleket készíthet ezzel a kétsebességes, 700 wattos teljesítményű Philips Avance Collection HR1869/60 gyümölcs centrifugával. A XXL-es betöltőnyaka egész gyümölcsök Teljes leírás >

Termékleírás

Ízletes gyümölcs leveleket készíthet ezzel a kétsebességes, 700 wattos teljesítményű Philips Avance Collection HR1869/60 gyümölcs centrifugával. A XXL-es betöltőnyaka egész gyümölcsöket és zöldségeket is befogad. Fel sem kell szeletelnie őket. 2,5 literes gyümölcslé felfogója és kiöntő csőre egyszerű használatot biztosít. Alkatrészei mosogatógépben tisztíthatóak, a Philips Avance Collection HR1869/60 gyümölcs centrifuga pépet is összegyűjti és így még könnyebb tisztítani.

Gyártó
Philips
Teljesítmény
700 W
Légyűjtő űrtalalma
2.5 liter

Az olcsó.hu PHILIPS Avance Collection HR1869/60 Centrifuga árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy PHILIPS Avance Collection HR1869/60 Centrifuga vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.