Montiss KJE5606M gyümölcscentrifuga


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- Gyümölcs- és zöldség centrifuga- Nagy adagolónyílás- Mosogatógépben mosható- Gyümölcslé pohár: 0,8 l- Gyümölcshús gyűjtő: 1,4 l-Teljesítmény: 400 W Könyen és gyorsan készíthe Teljes leírás >

Termékleírás

- Gyümölcs- és zöldség centrifuga- Nagy adagolónyílás- Mosogatógépben mosható- Gyümölcslé pohár: 0,8 l- Gyümölcshús gyűjtő: 1,4 l-Teljesítmény: 400 W Könyen és gyorsan készíthetsz friss és egészséges gyümölcs- és zöldséglevet a Montiss gyümölcs centrifugájával. A nagy adagolónyíláson keresztül (8 cm) akár egész zöldség, gyümölcs is hozzáadható. Könnyen tisztítható. Rozsdamentes acél ráccsal rendelkezik. A gyümölcstartály egyben mérőpohár is. Könnyen szétszedhető. Mosogatógépben mosható alkatrészek. Tartozékok: 1 × Gyümölcscemtrifuga, 1 × gyümölcslé pohár, 1x Gyümölcshús gyűjtő, 1 × szűrő, 1 zúzó, receptek. - Teljesítmény: 400 W- Gyümölcslé pohár: 0.8 liter- Gyümölcshús gyűjtő: 1.4 liter- Doboz mérete: 38,5 × 24 × 37,5 cmMontissA Montiss háztartási elektronikai és tisztítógépek holland gyártója. A termékek jól megkülönböztethetők innovatív jellegük, dizájnjuk és minőségük alapján. A termékek kényelmesen használhatók és jól kiegészítik otthonaink szükséges felszereléseit. Magas minőségi színvonalon és a biztonsági szabványok betartásával készülnek.

Gyártó
Montiss
Teljesítmény
400 W
Gyümölcshús-gyűjtő űrtartalma
1.4 liter
Légyűjtő űrtalalma
0.8 liter

Az olcsó.hu Montiss KJE5606M gyümölcscentrifuga árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Montiss KJE5606M gyümölcscentrifuga vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.