Klarstein Olivia, olajprés, hidegen sajtolt, 650


78.890 Ft -tól

Friss, egészséges, ízletes olaj! A Klarstein Olivia olajprés hideg préseléshez teljesen adalékanyagmentes, dióból, tökmagból és más magvakból készült speciális olajakkal gazdagítja a k Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

Friss, egészséges, ízletes olaj! A Klarstein Olivia olajprés hideg préseléshez teljesen adalékanyagmentes, dióból, tökmagból és más magvakból készült speciális olajakkal gazdagítja a konyháját. A magok tiszta ereje: a Klarstein Olivia olajprés 650 W erős teljesítménnyel teljesen mechanikusan nyer olajat dióból, tökmagból vagy lenmagból. A tölcsérbe akár 700 g mag is belefér, ahonnét át van nyomva a préselő csövön a csigás tengely segítségével. Ezután a frissen préselt olaj a szitaszűrőn keresztül belefolyik a gyűjtőedénybe, a növényi maradványok pedig tisztán elválasztva egy külön gyűjtőedénybe kerülnek. A különböző olajtartalmú magvakhoz kétféle csigás tengely áll rendelkezésre. Egyik az apró, finom magvaknak, amelyeket ki kell nyomni, a másik pedig a nagyobb magvaknak, amelyeket először szét kell zúzni és utána lehet préselni. A berendezés kezelése nagyon egyszerű, közvetlenül a berendezésen történik: kapcsolja be a berendezést, kezdje el a préselés folyamatát, ez minden. Ha a csigás tengely elakadna, hátramenet segítségével oldja ki. Az egyszerű tisztítás érdekében a  Klarstein Olivia olajprést részben szét lehet szedni. A növényi maradványokat kefe segítségével lehet eltávolítani,  praktikus kesztyű védi a kezet a hőtől és a ragadós olajmaradéktól.  Friss hidegen sajtolt olaj salátákba, sütéshez és főzéshez vagy olajkúrához: egyszerűen és adalékanyagok nélkül a Klarstein Olivia olajpréssel.            

Gyártó
Klarstein
Teljesítmény
650 W

Az olcsó.hu Klarstein Olivia, olajprés, hidegen sajtolt, 650 W, 700 g, árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Olivia, olajprés, hidegen sajtolt, 650 W, 700 g, vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások