Klarstein Fruitpresso gyümölcsprés


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Piros gyümölcsprés egészséges gyümölcs- és zöldséglevek készítésére csöpögés, ragadó kezek, magok és gyümölcshús nélkül.80 fordulat percenként a kímélő, hidegen sajtolt levek Teljes leírás >

Termékleírás

Piros gyümölcsprés egészséges gyümölcs- és zöldséglevek készítésére csöpögés, ragadó kezek, magok és gyümölcshús nélkül.80 fordulat percenként a kímélő, hidegen sajtolt levekért.Dugóval, tisztítókefével és két, 600 ml térfogatú csészével együtt.


Klarstein Fruitpresso Rosso, 150 W, gyümölcsprés, lassú prés, 80 ford./perc, piros
Piros gyümölcsprés egészséges gyümölcs- és zöldséglevek készítésére csöpögés, ragadó kezek, magok és gyümölcshús nélkül.80 fordulat percenként a kímélő, hidegen sajtolt levekért.Dugóval, tisztítókefével és két, 600 ml térfogatú csészével együtt.

A Klarstein Fruitpresso gyümölcspréssel a leveket elkezdi valóban élvezni ahelyett, hogy csak inná őket.Kezdje napját egy pohár egészséggel - készítsen levet gyümölcsből vagy zöldségből és örvendeztesse meg gyerekeit, családját és barátait egy ízletes vitaminbombával! Narancs, alma, citrom, erdei gyümölcsök, répa vagy paradicsom - ezzel a gyümölcspréssel ezeket a terményeket egészséggel teli felejthetetlen italokká változtathatja. DE megéri kísérletezni is és pl. az almát dinnyével kombinálni, az epret mentával vagy a banánt meggyel. A kreativitásnak semmi sem szab határt! Az alacsony fordulatszámnak köszönhetően - kb. 80 ford./perc - a nyersanyagok nem melegednek fel és így nem vesznek el az értékes vitaminok, így pedig a létrejött italok az Ön teste számára is jótékony hatásúak. A lé mennyisége ezen felül jelentősen túllépi az átlagos térfogatot, melyet más gyümölcsprések hoznak létre. A gyümölcsprés maga szívja be a préselésre varó nyersanyag nagy részét, szükség esetén azonban a dugattyúval is lehet könnyed nyomást gyakorolni. Abban az esetben, ha a gyümölcs- és zöldség maradékok eltömik a prést, a fordított üzemmódot lehet használni. A kis szita biztosítja, hogy a pohárba csak a lé kerüljön - mindenféle maradék és melléktermék kivonódik és külön ürül. Ezeket sütemények, vagy energiagazdag és kiadós ételek készítésekor, valamint sütés hozzávalóiként lehet használni. A négy szilikon alátét az alsó oldalon stabilitást ad a présnek. A Klarstein prés tisztítása a szétszedhető szerkezetnek köszönhetően nem bonyolult és a mellékelt tisztító ecset segítségével végezhető el folyó víz alatt.A Klarstein Rosso gyümölcsprés praktikus dizájnnal bír, melynek friss és modern jellege piros színe által van kihangsúlyozva. Kis méreteinek köszönhetően a készülék minden konyhában megtalálja a helyét.

Gyártó
Klarstein
Teljesítmény
150 W
Sebességfokozat
1

Az olcsó.hu Klarstein Fruitpresso gyümölcsprés árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Fruitpresso gyümölcsprés vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.