Klarstein Fruitberry gyümölcscentrifuga


48.990 Ft -tól

A Klarstein Fruitberry lassú facsaróval tényleg mindent kinyerhet a gyümölcsökből és zöldségekből. Kezdje napját egy idilli pohárral – facsarja ki az összes lehetséges gyümölcs- és Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein Fruitberry lassú facsaróval tényleg mindent kinyerhet a gyümölcsökből és zöldségekből.

Kezdje napját egy idilli pohárral – facsarja ki az összes lehetséges gyümölcs- és zöldségfajtát, majd örvendeztesse meg családját és barátait ízletes vitaminbombákkal. Narancs, alma, apró gyümölcsök, citrom, répa, zeller, vagy paradicsom – csak néhány a felhasználható alapanyagok közül. Különösen vonzóak a saját ötletek alapján kialakított kombinációk, például a málna-alma-maracuja, eper-kiwi, vagy zeller-uborka-spenót-mangó.

A különösen alacsony számú, mindössze 60 fordulat/percnek köszönhetően a termések nem melegszenek fel, a vitaminok és illatok nem károsodnak, nem is semmisülnek meg. Tehát a tápanyagok sértetlenek maradnak, így teljes mértékben kifejthetik jótékony hatásukat szervezetünkre. A hozam a legújabb technológiának köszönhetően jelentősen az átlag felett van, összehasonlítva a hagyományos préseléses módszerrel nyert adaggal. A 400 W erős aggregátum maximális mértékben zaj nélkül dolgozik, és nem hat zavaróan a friss gyümölcskoktélok készítése közben, ellenben rendkívül erős a keményebb és nagyobb darabokból álló gyümölcsök és zöldségek facsarásában. A Fruitberry facsaró extra széles töltőcsővel rendelkezik, amelybe nagyobb gyümölcsdarabok is beleférnek, tehát nem kell az idejét a gyümölcsök és zöldségek felszeletelésével töltenie.

A csigás facsaró a préselt anyag nagy részét maga szippantja be. Ha a gyümölcs- vagy zöldségmaradékok eltömítenék a lassú facsarót, használhatjuk a hátramenetet is. Az extrém finom szita biztosítja, hogy a pohárba már csak a lé kerüljön – a gép minden termésmaradékot, pépet extrahál, és külön bocsájt ki. Ezeket persze nem kell rögtön kidobnia, hanem felhasználhatja desszertként, energiadús ételként, vagy hozzávalóként sütéshez.

A facsaró a biztonságra is gondolt: a motor csak akkor indul be, ha a facsarón a bemeneti nyílást és a biztonsági zárat bezárjuk. Az alsó részen található négy tapadókorongos láb stabilitást ad a facsarónak. A Klarstein facsaró tisztítása a szétszedhető konstrukciónak köszönhetően teljesen komplikációktól mentes.

A Klarstein Fruitberry lekerekített, homogén formatervezésű, melynek elegáns és modern karakterét a nemesacél konstrukció emeli ki, fekete műanyag elemekkel. A kompakt méreteinek köszönhetően még a legkisebb konyhákban is megtalálja a helyét.

Gyártó
Klarstein
Teljesítmény
400 W
Légyűjtő űrtalalma
1 liter
Sebességfokozat
1

Az olcsó.hu Klarstein Fruitberry gyümölcscentrifuga árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Fruitberry gyümölcscentrifuga vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások