Klarstein Fruit Tornado gyümölcscentrifuga


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Praktikus gyümölcscentrifuga 400 W teljesítménnyel, rendkívül nagy nyílással nyersanyagok hozzáadására és literes hulladéktartállyal. Pulzus funkció és két sebességű forgás. Csiszolt Teljes leírás >

Termékleírás

Praktikus gyümölcscentrifuga 400 W teljesítménnyel, rendkívül nagy nyílással nyersanyagok hozzáadására és literes hulladéktartállyal.
Pulzus funkció és két sebességű forgás.
Csiszolt acélszerkezet.


A Klarstein Fruit Tornado egy nagyteljesítményű gyümölcscentrifuga, melyet egészséges és ízletes gyümölcs- és zöldséglevek készítésére találtak ki.
Ez a készülék ugyanis minden lédús almát, narancsot, répát vagy paradicsomot finom itallá változtat, melyeket azonnal felszolgálhat szerettei számára.
A két beállítható sebesség lehetővé teszi az Ön számára, hogy a csiszolt acélból készült minőségi kis szita forgásainak számát a nyersanyagok összetételéhez és sűrűségéhez igazítsa 17 000 vagy 20 000 percenkénti fordulatszámra.
Ezen felül a gyümölcscentrifuga intervallum működést is lehetővé tesz, mellyel munkáját teljes ellenőrzés alatt tarthatja és start-stop biztosítékal ellátott, mely garantálja, hogy csak helyesen zárt fedőlappal indul el.
6 centiméteres nyílása elegendően nagy a nyersanyagok hozzáadására nagyobb darab gyümölcsök esetén is.
Abban az esetben, ha a nagyobb darab gyümölcsöket le kell nyomni, a csomag részét képező dugót is használhatja.
A gyümölcsfacsarás a középső rész eltávolításával nagyon kíméletes és segít a nyersanyagok vitaminjainak megőrzésében.
Ezen felül az ilyen elv gyorsabb és sokkal hatékonyabb is.
Amíg a lé a fém kifolyó nyíláson keresztül a kancsóba folyik, a berendezés belsejében - konkrétan a hátsó oldal literes tartályában - összegyűlnek a gyümölcs maradékai.
A facsarás után az eszközt nagyon könnyen szét lehet szedni és el lehet mosni, aminek köszönhetően a gyümölcslé készítéstől a hosszú takarítás nem veszi majd el kedvét.

A gyümölcscentrifuga csiszolt acélból készült, melyet fekete műanyag elemekkel kombináltak és átlátszó fedőlappal egészítettek ki, így lehetővé téve az Ön számára, hogy mindent lásson.
Az eszköz alkalmas kisebb háztartásokban való használatra, melyek kompakt méreteinek és erőteljes teljesítményének örülhetnek.

Gyártó
Klarstein
Teljesítmény
900 W
Gyümölcshús-gyűjtő űrtartalma
1 liter
Sebességfokozat
3

Az olcsó.hu Klarstein Fruit Tornado gyümölcscentrifuga árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Fruit Tornado gyümölcscentrifuga vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.