Klarstein Applebee elektromos gőzfacsaró,


35.690 Ft -tól

Tiszta élvezet minden kortyban: a Klarstein Applebee gőzfacsaróval friss gyümölcsökből készíthet gyümölcslevet a saját konyhájában. Fedezze fel újra az egészséges leveket! Ebben segít Teljes leírás >

Termékleírás

Tiszta élvezet minden kortyban: a Klarstein Applebee gőzfacsaróval friss gyümölcsökből készíthet gyümölcslevet a saját konyhájában. Fedezze fel újra az egészséges leveket! Ebben segít a Klarstein Applebee gőzfacsaró. Töltse meg a legjobb hozzávalókkal, majd tegyen hozzá annyi cukrot, amennyit éppen szeretne. Nem számít, hogy ezt tartós gyümölcslé, lekvár, dzsem, kompót vagy likőr alapok készítése céljából teszi - az Applebee mindig jó választás. A nagy, 8 literes fazék megközelítőleg 5 kg gyümölcs befogadására is elegendő. A készülékhez tartozó szilikoncső segítségével kiengedheti a gyümölcslevet közvetlenül egy üvegbe. A csövön található szorító nagyon egyszerűvé teszi az ital töltését. A gőzfacsaró legfőbb előnye a beépített, elektromos fűtőtest, melynek teljesítménye 1500 Watt. Ezért az Applebee működése tűzhelytől független, tehát akár a kertben is használhatja. A készülék teljes egészében rozsdamentes nemesacélból készült, ennek köszönhetően nincs semmilyen mellékíz és a fazekak könnyen tisztíthatók - például mosogatógépben is. A Klarstein Applebee gőzfacsaró átveszi a hatalmat a gyümölcslevek készítése felett: a legjobb hozzávalók és izgalmas italkreációk.

Gyártó
Klarstein
Teljesítmény
1500 W
Gyümölcshús-gyűjtő űrtartalma
8 liter

Az olcsó.hu Klarstein Applebee elektromos gőzfacsaró, gyümölcscentrifuga, 1500 W, Ø 25cm, 8 liter, nemesacél árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Applebee elektromos gőzfacsaró, gyümölcscentrifuga, 1500 W, Ø 25cm, 8 liter, nemesacél vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások