G21 Perfect Juicer gyümölcsfacsaró


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Perfect Juicer gyümölcsprés nagy segítség nem csak otthon, de a kávézókban és éttermekben is. A termék megvásárlásával egy multifunkcionális segítőt kap a konyhába. Nem kell többé Teljes leírás >

Termékleírás

A Perfect Juicer gyümölcsprés nagy segítség nem csak otthon, de a kávézókban és éttermekben is. A termék megvásárlásával egy multifunkcionális segítőt kap a konyhába. Nem kell többé drága gyümölcsleveket vásárolnia, melyek tele vannak vegy- és tartósítószerrel, és ártalmalsak az egészségre.
A Perfect Juicer gyümölcsprés segítségével Ön is ízletes gyümölcs- és zöldségleveket készíthet otthonában. Gyümölcsfacsarónk megbirkózik a legtöbb nyersanyaggal és nagyon könnyen tisztítható.
A zöldségek és gyümölcsök rengeteg jótékony rostot tartalmaznak, melyek segítik a normális bélműködést. Használata tehát elősegíti az egészséges fogyást.
Gyümölcslének számos előnye van: a nagy mennyiségű rost hosszú ideig eltelíti a gyomrot, mivel természetes cukrot tartalmaz. A gyümölcs pedig finom, egészséges és vitaminokat és tápanyagokat juttat a szervezetbe.
A Perfect Juicer gyümölcsprést ajánljuk a nyers étrend támogatói számára is. A nyers (RAW) étkezés még soha nem volt ízletesebb és egyszerűbb.
Ízlés szerint készíthet rostosabb italokat a durvább, és kevésbé rostos italokat a finomabb szűrő használatával.

A Perfect Juicer gyümölcsprés kezelése és karbantartása nagyon egyszerű. Másodperceken belül szét- és össze lehet szerelni és a tisztítása sem bonyolultabb. A gyümölcsfacsaró biztonsági zárral van ellátva, mely biztonságosabbá teszi a használatát. Például túlterhelés esetén a készülék automatikusan kikapcsol. Ebben az esetben egyszerűen kapcsolja fordított üzemmódba, és a készülék ismét készen áll a használatra.

Alkalmazható az alábbi zöldség és gyümölcs típusokra:
leveles zöldségek, gyökérzöldségek, kis gyümölcsök, alma, banán, gyógynövények és így tovább.
A lassú facsarásnak köszönhetően a G21 gyümölcspréssel készített gyümölcslevek tele vannak vitaminnal és fontos enzimmel. A Perfect Juicer továbbá 40%-kal hatékonyabb, mint más magas fordulatszámú gyümölcscentrifugák.


Műszaki adatok:
Szín: fehér
A gyümölcsadagoló cső mérete: 6x3,5 cm
Fordulat / perc: 80
Max. teljesítmény: 500 W
BPA mentes
Magasság 45 cm
Mélysége 25 cm
Szélesség 16 cm

A doboz méretei:
magasság 34,5 cm
mélység 29,5 cm
szélesség 36 cm

Gyártó
G21
Teljesítmény
500 W

Az olcsó.hu G21 Perfect Juicer gyümölcsfacsaró árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy G21 Perfect Juicer gyümölcsfacsaró vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.