FG ELECTRONICS FS-502 Gyümölcscentrifuga FS502


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Az FG electronics FS-502-es gyümölcscentrifugájával kiváló gyümölcsleveket készíthetünk gyümölcsökből és puhább zöldségfélékből. A gyümölcslé és a rostok automatikus szétvála Teljes leírás >

Termékleírás

Az FG electronics FS-502-es gyümölcscentrifugájával kiváló gyümölcsleveket készíthetünk gyümölcsökből és puhább zöldségfélékből. A gyümölcslé és a rostok automatikus szétválasztása a készülék két oldalán levő kettő különálló edénybe történik. A gyümölcscentrifuga 2 sebességgel tud működni, de rövidebb ideig használhatjuk a turbó fokozatát is.

A 100 %-os gyümölcslé az, amelyet mi magunk készítünk!

Teljesítmény
800 W
Gyümölcshús-gyűjtő űrtartalma
1.5 liter
Légyűjtő űrtalalma
1 liter

Az olcsó.hu FG ELECTRONICS FS-502 Gyümölcscentrifuga FS502 árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy FG ELECTRONICS FS-502 Gyümölcscentrifuga FS502 vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.