Ariete 177 Centrika Metal gyümölcscentrifuga


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Csak a természetes a legjobb megoldás! Teljesítmény: 400 W, fordulatszám: 80 ford./perc, sebesség: 1 + reverse (fordított menet, az extra lé termelésért, és megszünteti az esetleges elakadá Teljes leírás >

Termékleírás

Csak a természetes a legjobb megoldás! Teljesítmény: 400 W, fordulatszám: 80 ford./perc, sebesség: 1 + reverse (fordított menet, az extra lé termelésért, és megszünteti az esetleges elakadást is), kinyerési mód: függőleges forgócsiga rendszerrel (belső csavar a tökéletes hidegen sajtolt levekért), meglepően könnyen tisztítható felületek!!!, gyors és egyszerű összeállítás, gyümölcshús gyűjtő tartály, gyümölcslé gyűjtő tartály, lézáró kupak (azoknak, akik szeretnék a különböző gyümölcs és zöldségleveket mixelni. A slow juicer technológia lényeg a maximális tápanyag, vitamin, íz és lé kivonása a gyümölcsből, zöldségből és leveles zöldekből. Hidegsajtolással nem oxidálódnak a gyümölcsök! Lézáró kupak, a különböző gyümölcs és zöldséglevek mixeléséhez. A kupak bezárja a levet a facsarótartályba, így már abban összekeverednek a különböző ízek.

Gyártó
Ariete
Teljesítmény
400 W

Az olcsó.hu Ariete 177 Centrika Metal gyümölcscentrifuga árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariete 177 Centrika Metal gyümölcscentrifuga vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.