Ariete 176 gyümölcscentrifuga


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A slow juicer technológia lényege a maximális tápanyag, vitamin, íz és lé kivonása a gyümölcsből, zöldségből és leveles zöldekből. Hideg sajtolással nem oxidálódnak a gyümölcsök! Teljes leírás >

Termékleírás

A slow juicer technológia lényege a maximális tápanyag, vitamin, íz és lé kivonása a gyümölcsből, zöldségből és leveles zöldekből.
Hideg sajtolással nem oxidálódnak a gyümölcsök!
Lézáró kupak a különböző gyümölcs és zöldséglevek mixeléséhez. A kupak bezárja a levet a facsarótartályba, így már abban összekeverednek a különböző ízek.

Termékjellemzők:

teljesítmény: 400 W
fordulatszám: 80 ford/perc
sebesség: 1 + reverse (fordított menet, az extra lé termelésért, és megszünteti az esetleges elakadást is)
kinyerési mód: függőleges forgócsiga rendszerrel (belső csavar a tökéletes hidegen sajtolt levekért)
meglepően könnyen tisztítható felületek
gyors és egyszerű összeállítás
gyümölcshús gyűjtő tartály
gyümölcslé gyűjtő tartály
lézáró kupak (azoknak, akik szeretnék a különböző gyümölcs és zöldségleveket mixelni


Gyártó
Ariete
Teljesítmény
400 W

Az olcsó.hu Ariete 176 gyümölcscentrifuga árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariete 176 gyümölcscentrifuga vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.