TRISTAR RA-2995 elektromos grillsütő és


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

8 serpenyő, Öntött alumínium grilltál, Öntött alumínium serpenyők, Tapadásmentes bevonat, Serpenyők teflon bevonattal készültek, Sütés felület: 47x23 cm, Csúszásgátló talpak, Beépí Teljes leírás >

Termékleírás

8 serpenyő, Öntött alumínium grilltál, Öntött alumínium serpenyők, Tapadásmentes bevonat, Serpenyők teflon bevonattal készültek, Sütés felület: 47x23 cm, Csúszásgátló talpak, Beépített fogantyúk, Tápkábel hossza: 2 m, Teljesítmény: 1400W.

Gyártó
Tristar
Teljesítmény
1400 W

Az olcsó.hu TRISTAR RA-2995 elektromos grillsütő és raclette árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TRISTAR RA-2995 elektromos grillsütő és raclette vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.