Steba VG300 BBQ asztali és állógrill


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Steba VG300 grill szabadban és lakásban egyaránt használható, nagy méretének köszönhetően társasági összejöveteleknél is kitűnő. Kivehető, tapadásmentes grill lap zsírleeresztő Teljes leírás >

Termékleírás

A Steba VG300 grill szabadban és lakásban egyaránt használható, nagy méretének köszönhetően társasági összejöveteleknél is kitűnő.

Kivehető, tapadásmentes grill lap
zsírleeresztő gyűjtőtál
gyors felfűtés
hőmérséklet szabályzás
hőszigetelt kézi fogantyú
asztali és álló grill funkció
állítható grill fedél
stabil láb
könnyen tisztítható

A tökéletes grill élmény: kényelmes gyors, nem füstöl, nem kormoz. Akár az erkélyen, a konyhában vagy az irodában is grillezhet vele ( kipróbáltuk az irodában is).
A Low Fat technológiával:

kevesebb zsír marad a grillezett húsokban
Kíméletesen grillezi a zöldségeket
Az erőssebben fűszerezett húsokat is kiválóan süti
A ferde bordázott sütő felületről lefolyik a kisült zsír vagy páclé igy egyáltalán NEM füstöl A tapadásmentes alumíniumöntvény grill lap tökéletes hő eloszlást biztosit. Tökéletesen melegít a szélén is. (A német Test Magazin mérése: A teljes sütőfelület hőmérséklet meghaladja a 200 C-ot) A német test.de ajánlásával: test Gut A Német Stiftung Warentest magazin grill teszt

A lába levehető, így télen a lakásban is használható asztalra téve. Alkalmas hús, kolbász, virsli, zöldség, stb grillezésére. Az alumínium öntvényből készült tapadásmentes grill lap egyenletes hőmérsékletet biztosít a teljes felületen, mivel a fűtőelemeket az öntvénybe integrálták.
A készülék közepén található lukon keresztül a zsír vagy páclé egy gyűjtőtálba folyik. A sütési hőmérséklet termosztáttal szabályozható, melynek jelentősége az optimális grill élmény elérésénél mutatkozik.
A VG300-hoz tartozik egy fedél, mely szélfogóként, és nagy mennyiség grillezésekor használható. A fedél fogantyúja hőszigetelt.
A kivehető grill lapnak és a tapadásmentes felületnek köszönhetően tisztítása roppant egyszerű
Grillfelület: 44 x 39 cm Teljesítmény:2200W

Gyártó
Steba
Teljesítmény
2200 W

Az olcsó.hu Steba VG300 BBQ asztali és állógrill árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steba VG300 BBQ asztali és állógrill vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.