Steba Steba RC28 Raclette grill


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Szívesen hívna vendégeket, de nem akar előtte fél napot a konyhában tölteni? Süssön húst, halat vagy zöldséget a STEBA RC 28 raclette sütőjével! Mindenki mást enne vacsorára? Járjon eg Teljes leírás >

Termékleírás

Szívesen hívna vendégeket, de nem akar előtte fél napot a konyhában tölteni? Süssön húst, halat vagy zöldséget a STEBA RC 28 raclette sütőjével! Mindenki mást enne vacsorára? Járjon egyszerre az összes családtag kedvében! Használja a STEBA raclette sütőt! A STEBA raclette sütőt Önnek ajánljuk, ha: Nem szeret órákig előkészülni a vacsorához, Ön szerint is elég feladat a hozzávalókat és a racelette sütőt az asztalra tenni. Válogatós a család, de szeretne a STEBA raclette sütővel mindenki kedvébe járni! Szereti jó társasággal beszélgetés közben az asztalt körül ülni és persze a STEBA raclette sütőt. Szívesen hozza vissza téli napokon is a kinti sütögetések hangulatát. Nem hagyja az esőnek elmosni a nyári sütögetést, megoldja bent a STEBA raclette sütővel! +1 Ha szívesen használ korszerű, kényelmes és praktikus STABA konyhai gépeket, próbálja ki a STEBA raclette sütőt is! A raclett-et Svájcban készítettek először a múlt század végén. A csípős őszi hidegben a Wallis hegyein szüretelők szívesen ettek valami meleget. Mivel a pincékben mindig volt sajt és adott volt a szőlővessző, azokból tüzet raktak, a nyárs végére sajtot tűztek és parázs fölött megolvasztották. Így indult útjára a raclette. A raclett lényege, hogy az asztalt körbeülve mindenki maga ízlése szerint készíti el a vacsorát. A STEBA raclette sütőjének 8 kis serpenyőjében könnyen megolvasztható a sajt, de akár szószok, mártások készítésére is alkalmas. A raclette felső rácsos részén a húsokat süthetjük meg, míg a sima felületen a zöldségeket.  A középen található fűtő elemnek köszönhetően egyszerre lehet sütni a felső és alsó részen. A raclette elengedhetetlen kelléke a sajt, de a hozzávalóknak csak a kreativitásunk szab határt. Próbálta már a Raclett Williams körtés finomságot? A raclette sütő tetején megpirított toast kenyeret vajazzuk meg, tegyünk rá egy szelet körtét és sajtot, majd süssük meg a tornyot a raclette tetején. Megszórhatjuk dióval is! Ugye ínycsiklandozó? Ha inkább a zöldségeket kedveli, készítse el a Raclette Mexicana-t! Kevés alapanyagból, gyorsan és fenségeset, ez a STEBA raclette sütővel gyerekjáték!Nézze meg a STEBA raclette sütő működését is!

Gyártó
Steba

Az olcsó.hu Steba Steba RC28 Raclette grill árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steba Steba RC28 Raclette grill vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.