Steba Steba G80/31C4 BBQ és grillsütő, pezsgő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Gyakran készítene grillcsirkét, sütne nyárson vagy grillezne? Többfunkciós megoldást keres sütéshez, ételkészítéshez? A STEBA G80 forgónyársas grillén akár két csirkét is készíthet Teljes leírás >

Termékleírás

Gyakran készítene grillcsirkét, sütne nyárson vagy grillezne? Többfunkciós megoldást keres sütéshez, ételkészítéshez? A STEBA G80 forgónyársas grillén akár két csirkét is készíthet!A STEBA G80 grillsütőt Önnek ajánljuk, ha   pulykát, nagyobbacska szárnyast, vagy egyszerre két kisebb csirkét szeretne grillezni előnyben részesíti a nagy tudású, multifunkcionális technikai megoldásokat jellemzően több mint két főre készíti a sülteket, gyakran hív vendégeket hétvégi házba szeretne egy sütő készüléket kényelmes, könnyen tisztítható grillsütőt szeretne szereti a grillezés élményét élvezni akár télen is, vagy nyári rossz időben szereti a praktikusságot, a könnyű hordozhatóságot +1  előnyben részesíti azokat a termékeket, melyeket Németországban gyártanak Kápráztassa el családját vagy vendégeit gesztenyével töltött pulykájával! Ámulatos ízkavalkád lesz az eredménye a felső BBQ grillen sülő kolbászkák mellett grillezett gombának, paprikának, s a sütőben készülő rakott krumplinak. Tálaljon sült sajtot grillezett paradicsommal, paprikával és friss kerti zöldségekkel! Takarékoskodjon az árammal, ám mégis meleg, ízletes és omlós falatokat készítsen bármely napszakban, bármely étkezéshez! A Steba G80 mindezt megvalósíthatja Önnek! A STEBA grillsütőt miért egyszerű kezelni és tisztítani? Tudjon meg többet a német STEBA gyár büszkeségéről, jól bevált grill automatájáról.

Gyártó
Steba
Teljesítmény
1800 W

Az olcsó.hu Steba Steba G80/31C4 BBQ és grillsütő, pezsgő metál színben árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steba Steba G80/31C4 BBQ és grillsütő, pezsgő metál színben vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.