Steba RC3 plus M Raclette kőlap+grill fém


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Raclette + Grill vas és kőlapon! Séfünk kipróbálta: 2 nap alatt 1400 adag halat sütött rajta!! A raclette sütés a társas étkezés egyik közkedvelt formája. A sütőt az asztalra téve mind Teljes leírás >

Termékleírás

Raclette + Grill vas és kőlapon! Séfünk kipróbálta: 2 nap alatt 1400 adag halat sütött rajta!!
A raclette sütés a társas étkezés egyik közkedvelt formája. A sütőt az asztalra téve mindenki saját ízlésének megfelelő húst, zöldséget vagy sajtot süthet.
A raclette sütő lehetőséget teremt egyszerre hús és sajt grillezésére. Az öntvény sütőlap megfordítható, így a nagy teljesítménynek köszönhetően bordázott felén pl. hús, burgonya grillezhető, a sima oldalon pedig hal vagy zöldség készülhet.
A kis zománcozott serpenyőkbe a sajton kívül süthető pl. tojás is.
A sütőlap acél öntvényből készül, mely nagyon jól tartja a hőt, így az újabb adag hús rátételekor nem hűl vissza. A serpenyők zománcozottságának jelentősége az olvadt sajt kivételénél van, ugyanis a zománc sokkal ellenállóbb az esetleges karcolásokkal szemben.
A STEBA RC3 Plus tartozéka még a természetes lávakő grill-lap, melyet a dupla fűtőszálnak köszönhetően nem kell sütőben előmelegíteni. A lávakövön süthető rák vagy hal.
A sütési hőmérsékletet a beépített termosztát segítségével állíthatjuk a kívánt hőfokra.
Asütőlap tapadásmentes bevonata és a zománcozott ház az egyszerűbb sütést és takarítást biztosítja.
230V 1450W

Gyártó
Steba
Teljesítmény
1450 W

Az olcsó.hu Steba RC3 plus M Raclette kőlap+grill fém árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steba RC3 plus M Raclette kőlap+grill fém vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.