Landmann 12050 Hordozható gázgrill


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

- Kompakt, hordozható gázgrill - Helytakarékos szállítás- Gyors és könnyű beállítás- Grillfelület: 46 × 27 cm- Termékméret: 50 × 34.8 × 36.5 cm- A nyomáscsökkentő nem a termék tart Teljes leírás >

Termékleírás

- Kompakt, hordozható gázgrill - Helytakarékos szállítás- Gyors és könnyű beállítás- Grillfelület: 46 × 27 cm- Termékméret: 50 × 34.8 × 36.5 cm- A nyomáscsökkentő nem a termék tartozéka Kompakt grill összecsukható lábakkal, helytakarékos szállítási lehetőséggel. Gyors és könnyű beállítási lehetőségekkel rendelkezik. Alumíniumozott lángszabályozója van. A grillező felület 46 × 27 cm-es. A nyomáscsökkentő nem a termék tartozéka, külön megvásárolható.A Landmann hagyományos márka a társasági grillezés, tábortűz élményéhez. A termékeket kiváló minőségű kivitelezés, modern megjelenés és felhasználóbarát funkcionalitás jellemzi - már 1966 óta. A Landmann innovatív termékeivel új mércét állít fel, és ösztönzi a kerti kikapcsolódásra, grillezésre vágyókat. A cég az egyik vezetője a fenntartható fejlődés mozgalomnak Németországban, és a kezdetektől elkötelezte magát az FSC szabványok teljesítésére, melyek a Föld faállományának felelős kezelését biztosítják.Grilltipp #14 A csont nélküli szárnyascombot vagy a lebőrözött csirkemellett direkt grillezéssel kb. 8-12 percig kell sütni, egy forgatással.

Az olcsó.hu Landmann 12050 Hordozható gázgrill árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Landmann 12050 Hordozható gázgrill vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.