Klarstein raclette grillező, természetes kőlap,


20.580 Ft

Klarstein raclette grillező természetes kőlappal, grillező lemezzel, grillező nyárssal, 8 fő A Klarstein cég multifunkciós raclette készüléke sokoldalú komfortosságának köszönhetően cs Teljes leírás >

Termékleírás

Klarstein raclette grillező természetes kőlappal, grillező lemezzel, grillező nyárssal, 8 fő A Klarstein cég multifunkciós raclette készüléke sokoldalú komfortosságának köszönhetően családi vagy baráti raclette estjét ínyenc lakmározássá változtatja.A 8 mellékelt raclette serpenyőnek ad helyet, melyeket mindkét irányból el lehet helyezni. Ezen kívül fent elegendő helyet biztosít a zöldség, a gomba és egyéb hozzávalók számára a sajt mellett. A valódi profi raclette mellett helyet ad a kisebb hőmérsékleten való főzésre vagy egyszerűen a kiürült kis serpenyők melegen tartására. A nagy grillezési felület, mely félig gránitkőből és félig tapadásmentes grillezési felületből áll, ideális a legkülönfélébb élelmiszerek egészséges grillezésére. A grillezési felület halak, húsok, zöldségek, gombák egészséges grillezését végzi. Tapadásmentes rétegének köszönhetően minimális zsírtartalmú grillezési élményt nyújt és kifejezetten egyszerűen tisztítható. A természets kő pedig a hőt egyenletesen osztja el és nagyon hosszú ideig megtartja. Például ropogós mini pizzát lehet sütni rajta. A grillező lemezt szintén egyszerűen el lehet távolítani, és így kiváló saslik nyársak elhelyezésére nyílik tér. A 8 mellékelt fém nyársat kedve szerint használhatja és a különféle nyárs vájatokba helyezheti el. Mindegy, hogy raclette, grillező lemez, gránit lap vagy nyárs. A Klarstein raclette grillező folyamatos hőszabályozásával minden grillezése sikerrel jár. Az oldalsó fa fogórészekkel a készüléket biztonságosan mozgathatja, amikor ez még forró. Tisztításkor a gránitlapot és a grillező lemezt kihűlés után egyszerűen le lehet venni és vízzel illetve a hagyományos tisztítószerekkel elmosni.

Az olcsó.hu Klarstein raclette grillező, természetes kőlap, grillező lap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein raclette grillező, természetes kőlap, grillező lap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások