Cloer 6410 Asztali grill


22.990 Ft

A Cloer 6410-es asztali grill használatával az 1300 W max. teljesítménynek és az alumíniumöntvény sütőlapnak köszönhetően, rövid idő alatt készíthet ízletes vacsorát családjának Teljes leírás >

Boltok és árak

Cloer Cloer 6410 Low-Fat asztali grill 'Formatervezői díjas'  

Szállítási ár és információk:
A házhozszállítás díja Magyarország területén: Bruttó 50 000Ft fölött 0Ft Bruttó 49 999Ft -ig 990 Ft


TermékleírásA Cloer 6410-es asztali grill használatával az 1300 W max. teljesítménynek és az alumíniumöntvény sütőlapnak köszönhetően, rövid idő alatt készíthet ízletes vacsorát családjának.
Akár nagy társaságban, akár szűk családi körben grillez, az időjárás nem hiúsíthatja meg a grillezést.
A készítendő ételtől függően a hőfok szabályozható, a működést kék led jelzi. A kisülő zsír az íves sütőlapnak köszönhetően középen lefolyik egy zsírgyűjtő tálba.
Low-Fat technologia
A tapadásmentes bevonat és a levehető sütőlap az egyszerű, gyors tisztíthatóságot szolgálják. Mosogatógépben is mosható.
A sütőfelület és egyben a készülék mérete - 26 x 43 cm.
Tejesitmény: 1300W


 


Gyártó
Cloer
Teljesítmény
1300 W

Az olcsó.hu Cloer 6410 Asztali grill árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Cloer 6410 Asztali grill vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások