Campingaz Genesco 3 Classic L kerti grillsütő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Genesco 3 Classic L: Új Campingaz Genesco gázgrill sorozatunk atraktív dizájnal és nagy grillfelülettel rendelkezik, mely két részre van osztva, zománcozott rácsra és öntvény lapra. A rács Teljes leírás >

Termékleírás

Genesco 3 Classic L: Új Campingaz Genesco gázgrill sorozatunk atraktív dizájnal és nagy grillfelülettel rendelkezik, mely két részre van osztva, zománcozott rácsra és öntvény lapra. A rácsok alatt öntvény égőfejek vannak elhelyezve, melyből a hő egyenletesen oszlik el az egész felületen a speciális fém profilú difúzornak köszönhetően.

Gyártó
Campingaz

Az olcsó.hu Campingaz Genesco 3 Classic L kerti grillsütő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Campingaz Genesco 3 Classic L kerti grillsütő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.