Campingaz 4 Series Woody LX Gázgrill


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Campingaz Woody LX Series 4 gázgrill. Négy külön-külön szabályozható rozsdamentes acélból készült égőcső: négy különböző sütési hőmérsékletet igénylő ételt készíthet egysze Teljes leírás >

Termékleírás

Campingaz Woody LX Series 4 gázgrill. Négy külön-külön szabályozható rozsdamentes acélból készült égőcső: négy különböző sütési hőmérsékletet igénylő ételt készíthet egyszerre. A kétkerekű grillkocsis szerkezetnek köszönhetően nagyon könnyen mozgatható. Új konyhai modul rendszer ( Culinary Modular System ): a grillrács középső köralakú része egyszerűen kivehető, és ennek a helyére többféle edény is beilleszthető, például köralakú serpenyő, pizzasütő kő, wok.

Gyártó
Campingaz

Az olcsó.hu Campingaz 4 Series Woody LX Gázgrill árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Campingaz 4 Series Woody LX Gázgrill vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.