Ariete 970 Bon Cusine Petit grillsütő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Teljesítmény: 1000 W10 literes mini sütő és grillÁllítható időzítőCsepptálcaNagy ajtó Az Ariete 970 Bon Cuisine Petit minigrill kapacitása 10 liter. Grillezésre, sütésre és melegítés Teljes leírás >

Termékleírás

Teljesítmény: 1000 W10 literes mini sütő és grillÁllítható időzítőCsepptálcaNagy ajtó Az Ariete 970 Bon Cuisine Petit minigrill kapacitása 10 liter. Grillezésre, sütésre és melegítésre is ideális a három elérhető fokozatnak köszönhetően. További jellemzők: állítható időzítő, csepptálca, nagy ajtó a könnyű tisztíthatóság érdekében.

Gyártó
Ariete
Teljesítmény
1000 W

Az olcsó.hu Ariete 970 Bon Cusine Petit grillsütő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariete 970 Bon Cusine Petit grillsütő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.